mucizem-2186 heyecanlianneeee bir şey merak ettim ilişki günleri gün aşırı mı devam ettiniz yoksa 2 günde birmi
Mehtapkz heyecanlianneeee amin canım 12 mm yede iğne vuruyorlar mi benim sağda 19 ili 18 solda 14 mm vardı dün ignemi oldum hayirlisiyla bakalım ne olacak
heyecanlianneeee Mehtapkz verdi zaten geç döllenme olmuş yumurtam geç olgunlaşıyor doktorum biliyordu bunu
Mehtapkz heyecanlianneeee ya canım bişey sorucam şimdi ben dün iğne oldum saat 11.30 da sabah 8 gibi ilişki oldu normlde bu akşam 11.30 da olması gerekiyor ama benim eşim saat 1 de evde olucak işten çıkıp anca birde ozaman 1 de olsa sıkıntı olurmu 1.5 saat geçmiş olcak
heyecanlianneeee Mehtapkz yani doktor saat vermedi bize sabah iğne ol ertesi akşam ilişki dedi. Buna göre sizde sıkıntı olmaz bence. Direk şu saat demiyorlar ki, size saat mi verdi?
Mehtapkz heyecanlianneeee evet canm saat verdi ondan sordum eşim vardiyelibsorun olurmu die saate çok uyamadik 2 saat falan geç oldu
Mehtapkz _zehracimen0 hayırlı olsun canım çatlatma iğnesi den sonra ilişki günlerini nasıl yaptın solermisin acaba
_zehracimen0 Mehtapkz aynı şekilde devam ettim normal hayatımdaki gibi hiç bir şey olmadı çok şükür bence onunla alakası yok ☺️
heyecanlianneeee Mehtapkz zaten yumurta hemen çatlayıp atılmıyor 2-3 gün kadar döllenmeyi bekliyor sorun olmaz inşallah
Maza-bebek0808 Benımde 1 hafta oldu ıgne olalalı. 3gündür hafıf gögüs uclarımda acı olustu ve kasıklarımlarımda agrı var ve sureklı uyku ıstegı sızce bu belırtıler ıyımı