Beybisininannesi [silindi] amin, isteyen herkese sağlıkla, hayırlısıyla, zorluk çekmeden nasip olsun herşeyin bi zamanı var derler ya ona da inanmak lazım..
Kivircikkuala Merhaba kızlar Ocak ayının 18 inde adet olmam gerekirken 2 gün erken oldum yani 16 sında . 18 inde olsam 15 Şubatta olacaktım ama 16 sında olunca 13 e kaydı tabi . Şimdi iki gün geciktim hamile olma ihtimalim var mı buraya son regl tarihi yazınca 1 aylık hamile çıkıyorum hesaplarda
Kivircikkuala Askiletotomsu Test yaptım negatif çıktı zaten ama gelen giden yok hala bende hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah
Bkyya [silindi] evlendikten 12 gün sonra adet gördüm sonrasında hemen Hamile kaldım 😁 bu kadar hızlı beklemiyordum ama iyiki olmuş Rabbim yokluğunu aratmasın isteyen herkese nasip etsin
Bkyya [silindi] hemen olsun istiyorsan eğer Bi folik aside başlamayı dene Bi arkadaşım evlendikten sonra hemen istiyordu 6 ay hiç korunmadılar sonra folik aside başladı başladığı ay Hamile kaldı faydası var muhtemelen ☺️
cgnduru [silindi] 1 sene 3 ay sonra hamile kaldım ❤ çatlama iğnesi falan vurdurdum defalarca 1 sene olmamıştı ama hiç olmadı… bende bıraktım baktım 5 buçuk ay sonra hamileymisim sasirmistim olmuyor diye dusunuyodum çünkü… nasip ne zamansa o zaman herkes hemen hamile kalamıyor maalesef…
sltnrdlbs Evlendim 1 yıl doğum kontrol hapı kullandım sonra bebek istedik hapı bıraktım ve bıraktığım ay hamile kaldım. Şükür ki sağlıklı gebelik geçiriyorum şuan 34. Haftamdayım. Yumurtlama günlerini iyi ayarlamanızı tavsiye ederim.
FirstAnne 3.5 yıllık evliyim. Cocuk düsünmeye başladıktan 7 ay sonra hamile kaldim bunu da birkac gün önce ögrendim henüz doktor kontrolune gitmedik ama ins bu hafta gidecegiz 🙏