Hacer188 An itibariyle 39 haftalık olduk artık biraz biraz heyecan başladı kızçeler sizde durumlar ne 😍
Hhilall37 Hacer188 38+5 olduk 39 da çatı muayenesi yapılacak henüz doğum şeklim de belli değil 🙈 merakla heyecanla bekliyoruz miniğimizi ama toplanma sertleşme ara ara da vajina da batma dışında bir şey yok
Ezoo3 Bizde 39+1 olduk heyecan stres hepsi bir arada bazen doğuyorum sanıyorum ama devamı gelmiyor beklemedeyiz 😅
Hacer188 semakulekci korkma kuzum valla karnimizda kalmıyor malesef çıkıcak er geç rabbim yardımcımız olsun ❤️
Mineccee Melekkaplan19 baskı yapıyor arada iki güne bir az az sancı giriyor o kadar her gece rüyamda doğumu görüyorum :) sen de belirti var mı
semakulekci Hacer188 İnsanı bilmediği şey korkutur ya öyle birşey işte ne yaşıcam ne yapıcam neler olucak başıma neler gelecek bilmeyince insan tedirgin oluyor 🤭 amin inşallah canım 🥰
Hacer188 Hhilall37 benim çatı muayenesi 36 haftada yaptı doktorum.Saglikli Bir şekilde alırız inşallah hepimiz kucağımıza 🥰
Melekkaplan19 Mineccee aynı durumu yasıyoruz heyecan korku başladı bende 2 gündür de belime agrı girince basımda agrıyo bi iki dk sonra hiç bişi yok
Olich Hacer188 benim 40+0 yani sonlara geldik 3.doğum ama bu sefer çömez gibi hissediyorum. Neden doğum başlamıyor diye strese girdim açıkçası 🙈