melekmommm Bfduam evet ama hemşirede yavaş büyüdü bu sefer dedi. Sanırım stres yaptım o yüzden. Rabbime teslim oldum o ol dedikten sonra hiç birşey engel değil 🤲🏻🥰
Dygsacli Ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlar… İlki tuttu gelişemedi… sonraki tutmadı ,sonra biyokimyasal oldu… en son güzel vitamin takviyesi ve diyetle sonuncu da ikizlere hamileyim hiç belli olmaz 4 yada 5 kez deneme hakkınız var sperm sayısı iyiyse deneyin😉
melekmommm Bfduam amiin amiin Allah razı olsun canım Rabbim seninde gönlündeki muradını en güzel şekilde nasip etsin 🧡
melekmommm dilanur34 yaa . Ay hadi inşallah burda beraber hamileyiz deriz 🤲🏻🤲🏻 Ne zaman çatlatma iğneni vurulacaksın
Asel477 dilanur34 merhaba canim hic göbeğini falan çektirdin mi,burdan yazması çok uzun ama seninle iletişime geçip yardımcı olmak isterim ,çünkü benimde basimdan bir takim süreçler geçti
Deletedmom_13 dilanur34 Üzülmeyin. Daha bugün 2.Düşüğümü Yaptım, herseyin hayırlısı 😏 Olmuyorsa vardır bir seni bekleyen güzel hayrı… Tez zamanda nasip olsun🤲🌸
dilanur34 Deletedmom_13 Rabbim sizi de hayırlarla karşılaştırsın en tez zamanda hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim 🤲🏻