Lutfiye_dgryl Limonzeytin ay kesinlikle çok tedirgin oluyorum her lavaboya gidişimde peçeteyle silerken inşallah yoktur diyorum ya 🤲🏻
Mysaa Lutfiye_dgryl insallah canım ama doktorunada değiş sırf ugrasmamak adına gelme demiş sana normal de doktor ara ara kanaman olursa panik yapma bi acile git vs öyle durumlarla karsılasma anında der bu tarz bişey ya da entresanmıs bakmadan öyle demesi aklıma başka seyler getiriyorda bu durum gene doktorlara laf etmek istemiyorum fakat bazılarında herseyi para olmuş belliki insan saglıgındansa.
Lutfiye_dgryl Mysaa gerçektende öyle olmuş artık hiç birşey diyemiyorum insan sağlığı bu kadar ucuz olmamali
Drygmr Lutfiye_dgryl aynı haftada bana da oldu doktor hemen gel dedi, rahim çevresinde kanama varmış meğer, hiç ağrım yoktu benimde, progestan verdi, bir kaç gün içinde geçti kanama, keşke hemen gitseniz
Lutfiye_dgryl Drygmr çok korkuyorum acaba bebeğim düştü mü dusuyormu diye çok huzursuzum keseyide görmüştük ama gene hala kan geliyor 😞off aşırı korkuyorum ya