Lutfiye_dgryl Kızlarrr az az kanama geliyor ama peçeteyle siliyorum ilk az geliyor sonra azıcık oluyor ama agrım falan yok gayet iyiyim doktorum korkma adet kanaması gibi değilse dedi çarşamba kontrolüm var zaten bu durumu yasayanlar varmi
kckelf123 Lutfiye_dgryl hemen gitsen çok iyi olur, canım nasıl korkma diyor doktor ya neticede kan kahve leke felan değil
Deniz2961 Lutfiye_dgryl doktorunuz rahatligi tedirgin etti bni bir.nrmlde.ilac vs başlaması lazm muayne etmeden nsl bu kdr rhht davranmış eşinizle Kan uyuşmazlığı var mi
Mysaa Lutfiye_dgryl ilk gebeliğimde benim de öyleydi birkacgun gitmedim bilgisilikte vardı dusukle sonuclandı canım boş keseydi bence direk acile git enkazından ne kadar erken ilaç başlanırsa iyi olur . Progestan verir zaten onuda alttan kullan içerek değil de insallah bişey olmaz canım
Lutfiye_dgryl Mysaa inşallah öyle bir şeyle karşılaşmam kuzum artık öyle birşey varsada dediğin gibi proggestron alttan kullanırım insallah
Burcuk53 Merhaba canım benim doktorum kan geldiği anda acile gitmemi söyledi kan hafife alınacak bisey değil o yüzden hemen git erteleme inşallah kötü birşey yoktur
Sinem-123 Lutfiye_dgryl benim de bi kaç kez gelmişti düşün tehditi olabilir dedi progestan verdi fitil gibi kullandım aklında şüphe kalmasın git hatta farklı bi doktora daha danış doktorunun rahatlığı tedirgin etti beni de güvenemedim
ipeklendik Lutfiye_dgryl inanın doğrusu nedir bilmiyorum ama ben 5 haftalıkken öğrenmiştim doktor en ufak kan gördüğünde beni bilgilendir acile gitmek için de acele et demişti. Ha bu beni kötü etkiledi kan var mı diye sürekli tuvalete gittim ama hiç gelmemişti.
Sena_liya Lutfiye_dgryl canm telaş yapma çoğalır sa gidersin benim birden kanamam açılmıştı ama enteresan şekilde hiç ağrım yoktu ama ben hemen doktorumu aradım gittim. Ultrason la baktı bmkeselerde bebekler de iyilerdi çok şükür kilacl damar kanaması olmuş hatta yerini de gösterdi progestan kullanıyordum zaten devam ettim sonra kahverengi ye döndü bitti çok şükür. Tabi benim durumum referans olmasın ama tedirgin olma diye anlattım. Cogalirsa kanaman ne olur ne olmaz yinede Bi kontrole git içinde rahat etsin…
Lutfiye_dgryl Sena_liya inşallah canım benim artmazsa durur allahın izniyle birşey olmaz inşallah bebeğim gayet iyidir 🤲🏻♥️
Limonzeytin Lutfiye_dgryl O haftalarda olabiliyor gerçi ilk 3 ayda olabiliyor ama nasıl korkma dediki snçta kanama görmşsen sana gel iğne vuralm demesi lazmdı pruluton depot diye iğne var. Belki bebekte skntı olmayablr ama önlem amaçlı kanama olnca o iğne vuruluyor haftada 1 kez devam ederse kanama .. benım 11.haftada oldu biraz kanama doktoruma danştm hemen iğne yaptırdı bebekte skntı yoktu kanama alanımda yoktu rahimde ama önlem almak istemşti 1hafta snra 1tane daha vurdrmştu. Şükür bi daha olmadı 13. Hafta oldm şuan insan tedrgn oluyor çnkü. Stres yapmayn sdce bilginz olsn diye yazmak istedm gönlnzce olsn 🤲😊
Lutfiye_dgryl Limonzeytin ay kesinlikle çok tedirgin oluyorum her lavaboya gidişimde peçeteyle silerken inşallah yoktur diyorum ya 🤲🏻
Nazendehanim Lutfiye_dgryl ya zaten kırmızı olması kanamanın başlaması demek oluyor bazen , son raddeye kadar bekle yapacak bişe olmadığı zaman gel demiş resmen ,başka doktora git canım kesende kanama var mı düşük riskin var mı öğren için rahat etsin bekleme hic
Mysaa Lutfiye_dgryl insallah canım ama doktorunada değiş sırf ugrasmamak adına gelme demiş sana normal de doktor ara ara kanaman olursa panik yapma bi acile git vs öyle durumlarla karsılasma anında der bu tarz bişey ya da entresanmıs bakmadan öyle demesi aklıma başka seyler getiriyorda bu durum gene doktorlara laf etmek istemiyorum fakat bazılarında herseyi para olmuş belliki insan saglıgındansa.
Mehtapilhan Lutfiye_dgryl kanama olursa gel demişti ya da herhangi bir leke ama bu olmaması için de progestan kullandım