G_M_Z Residekeless anestezi uzmanı ile görüştüm eliyle muayene etti sonrasında spinale engel bir durum yok o gün bakacağız gene bir şey olsa da genel anesteziye döneriz demişti o kadar ama gerek kalmadı çok şükür 🥰
Momoztkn Çok güzel ve açıklayıcı anlatmışsınız Doğum korkusu olan ben sizin bu pozitif Doğum hikayenizi okuduktan sonra biraz da olsa sakinleştim daha 3,5 ay var ama beni şimdiden o korku almaya başlamıştı inşallah benim Doğumumda sizinki gibi güzel geçer 🙏😊
G_M_Z Momoztkn hiç korkma ve hep olumlu düşün İnan ki nasıl düşünürsen öyle de geçiyor canım🥰 rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲🏻
G_M_Z SumsavMah çatı kemiğimde bir çıkıntı vardı canım muayenede de bu yüzden canım yanmıştı baya bi malesef o yüzden sezaryene karar verildi, 3400kg 51 cm doğdu oğlum
Kubraaa- G_M_Z darısı bu cuma günü başıma inşallah 🙏 geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah.
G_M_Z Aysemeryem sakın sıkıntı stres yapma canım o kadar çok etkiliyor ki ben de yavrum küvezde diye üzüldüm ama biliyordum ki üzüntü şu an ikimiz için de en kötüsü. Hep umut dolu oldum iyi olacağım ki sütüm gelsin oğlumun karnı doysun diye düşünüyorum dün yanına gidip emzirdim sütüm çok az geldi sağım yaptım sadece göğsüm ıslandı ama hamdolsun bugün tekrar emzirdikten sonra ki sağımlarında sütüm geldi sen de moral olarak yüksek tut kendini
Aysemeryem G_M_Z insallah insallah benmde ole olur bende 2 gun snnda gorebldim yavrmu kucuk oldugu icin emzrdirmediler sut oldukca gtr dediler ama napti isem gelemdi ii olacak insallah gelecek
Momoztkn G_M_Z amin 🙏 çok teşekkür ederim inşallah sizde en kısa zamanda bebeğinizi yanınıza alırsınız
miranbeyinmothersi G_M_Z ayy kıyamam sağlığına inşallah hemen döner benimki biliyordu ve ilaç kullandım 37 haftada 3500 54 cmdi. Yani kiloları filan benziyor bende korkuyorum ama inşallah bişey olmaz
Funday35 G_M_Z Çok güzel geçmiş doğumunuz ya inşallah benimde sizin gibi geçer 🤭 Bizim daha zamanımız var gerçi Allah analı babalı büyütsün inşallah minikde en kısa zamanda evine gelir inşallah 🤲🏻☺️
G_M_Z Funday35 aminnn inşallah canım🥰 hep olumlu düşün emin ol nasıl düşünürsen inanırsan öyle oluyor her şey 🥰
Neziya12 G_M_Z maşallah ne güzel okurken duygulandım inşallah en kısa sürede bebeğinizi kucağınıza alırsınız
Syd160531 G_M_Z tebrik ederim hayırlı olsun sağlıkla büyütün oğlunuzu yazdıklarımız okurken ilk doğumum aynı sizin ki gibiydi gözümün önüne geldi ve çok duygulanarak okudum yazdıklarınızı 🥺🙊 ikinci doğumum olacak inşallah ilki spinaldi buda sanırım epdural zamanım az kaldı benimde hala heyecan ve korku var tecrübeli olmama rağmen 🥺🥺 inşallah bende zamanında sağlıkla kavuşurum ikinci oğluma ❤️🙏
G_M_Z Syd160531 nasıl düşünürsen öyle olur canım o yüzden hep güzel düşün 🥰 oğlunla konuş ona kavuşacağın anı hayal et gerisi gelir Allah’ın izniyle 🥰
Pinarr35 G_M_Z su dogum.korkum olan gunlerimde icimi rahatlattn allah razi olsun. Bende.ikiz hamileyim 29 haftalik olduk ve ben acaip.korkmaya baslamistim geceleri uyuyamiyorum resmen insallah benimde boyle kolay olur sende oglusuna saglikla kavusursun insallah en kisa zamanda
G_M_Z Pinarr35 amin canım benim inşallah 🤲🏻🥰 ne kadar güzel ikizlerin varmış sen 2 katı mutluluk ve heyecan yaşayacaksın bunları düşün ve hiç korkma 🥰 sadece evlatlarına kavuşacağını düşün 🥰konuş onlarla sakın kötü düşünüp stres yapma emin ol onlar da hisseder her şeyi