Evet kızlar burada o kadar doğum hikayesi okuduktan sonra artık sıra ben ve oğluma geldi🤲🏻🥲
37+4te yapılan çatı muayenesi sonucunda zorunla sezaryen kararı aldık doktorumla ve 12.02.22 tarihi sabah saat 9’a günümüzü aldık🥰
12 Şubat sabahı gelip çattığında bende aşırı bir heyecan vardı tabi aylar sonunda artık oğluma kavuşma zamanı gelmişti 🥰 oğlum da sanki bunu hissetmiş gibi kıpır kıpırdı sürekli🥰 sabah 7 gibi hastaneye yatışım yapıldı hastane önlüğüm verildi ve nst ye bağlandım ☺️ Sonra doktorum geldi ve birazdan aşağıya ineceğimizi artık hazırlanmam gerektiğini söyledi tabi benim kalbim gümbür gümbür 😬 biraz da ufaktan korku var tabi ilk kez operasyon geçireceğim ilk kez ameliyathane ortamına gireceğim 😬 mutluluktan ve heyecandan sürekli gülen ben annem ve eşimden ayrılıp ameliyathaneye götürülürken istemsizce ağlamaya başladım 🥲beni ameliyat masasına aldıklarında anestezi uzmanı da gelmişti oturmam ve kıpırdamamam gerektiğini ifade etti ve bir hemşireden beni tutmasını rica etti kendisi sonrasında aşama aşama ne yaptığını ne olacağını anlatarak spinal anestezi uygulamaya başladı. Ve spinal olacakların içi rahat etsin kızlar inanın damar yolum açılırken çok çok fazla canım acımış anestezi uzmanı eğer elektriklenme hissedebilirsin demese hiç anlamamıştım bile iğnenin girdiğini ☺️ Hatta hocam damar yolumu açarken çok canım yanmıştı ne kadar hafifmiş eliniz çok teşekkür ederim dediğimde evet genelde hep bunu söylüyorlar anneler spinal uygulaması esnasında hiç zorlanmıyorlar dedi☺️ Sonra belimde bir sıcaklık hissediyorum dedim evet doğrudur deyip beni yatırdılar ayaklarım karıncalanmaya başlamıştı sonra anestezi uzmanı sırayla sol ayağımı ve sağ ayağımı kaldırmamı söyledi kaldırdıkça sanki ağırlık artıyor gibiydi ve sonunda tamamen ağırlaşıp hissizleşti. Dokunmaları hissediyordum ve o an biraz korktum hocam normal mi ben hissediyorum ve açıkçası korkuyorum dedim anestezi teknikeri normal merak etme dokunmaları anlarsın ama hiç acı çekmeyeceksin diye sakinleştirdi. Ve artık doktorum da gelmişti her şey hazır tek eksik oğlumdu 🥰 ve işleme başladı doktorum anestezi teknikeri sürekli bilgi veriyordu aynı şekilde uzman da baş ucumda sürekli güldüğüm heyecanla oğlum geldi mi diye sorup durduğum için gülerek dur dur hemen değil diyerek beni oyalıyordu o sırada çekiştirme hissettim ve o muhteşem ses hem gülüyorum hem ağlıyorum 🥲🥲🤲🏻Oğlumu gördüm hemen temizleyip yanağıma getirdiler sonra yukarı çıkardılar o sırada doktorum olsun hemşireler olsun anestezi uzmanı olsun hepsi sırayla beni tebrik edip ne kadar güler yüzlü ve sakindin aferin çok güzel geçti her şey diyorlardı🥰 hatta anestezi uzmanı başımı okşayıp oğlumun adını sordu🥰 o kadar güzel geçti ki doğumum kesinlikle sakin olun hanımlar o zaman her şeyin tadını çok güzel çıkarabiliyorsunuz🥰 oğlumun kanında biraz enfeksiyon çıktığı için birkaç gün küvezde kalıcak ben de eve geldim bugün dualarınızı bekliyoruz teyzeleri🥰 bu arada benim herhangi bir ağrım olmadı çok şükür skolyozum var diye de biraz endişeliydim ama tek seferde ilaç etkisini gösterdi hiçbir sorun yaşamadım ilk ayağa kalkışım evet biraz acılı oldu sonrası daha rahattı her geçen gün oğlum için güçlü olup biran önce iyileşmeye bakıyorum 🥰 hepinize kolay doğumlar diliyorum kızlar inşallah sağlıkla yavrunuza kavuşursunuz🥰🤲🏻 Biraz uzun oldu farkındayım hakkınızı helal edin 🥰