Psikomer Hafta 18 kilo aldim ikiz gebelik insallah doğumdan sinra kolayca gider.63 ile hamile kaldım 81 kiloyum😱
Gebehanim Tansum ilk 4 ay sadece 3. 4 kilo aldım ondan sonrası çok hızlı kilo almaya başladım şuan 29 haftaligim valla ne yemedin diye sorsan bir iki şey siralarim :))) son trimesterde zaten doyma hissi kısa sürüyor hep aç hissediyorsun
star3star gldn065807 bende sizin gibi hamile kaldım 58 ile ama daha yeniyim 9.haftam.tabiki birazda bünye meselesi ama neler yaptınız bende bi 15 kilo ile bitirebilsem oh diyecem bide ikiz benm
gldn065807 star3star diyetle devam ediyorum ben gebelik öncesi şeker vardı şükür şuan sıkıntım yok öncesinde dengeledigim icin ben bu kadar da almazdım ama neredeyse 27 haftama kadar yatmak zorunda kaldım dengeli duzgun beslendim akşam 6 dan sonra bisey yemedim sadece meyve yedim o da küçük porsiyon çiğ badem çiğ fındık tükettim ekmek olarak da tam tahalli veya çavdar yedim yememden öyle aşırı derecede kismadim sık sık az az yedim kendimi aç bırakmadim öyle yapincada sofraya oturduğumda aşırı yemek yeme ihtiyacım olmadı şuan sadece göbeğim var baska hiçbir yerimden kilo almadım
Venus2022 45 kiloydum 19. haftaya girdim ve şuan 51 kiloyum. Ben az kilo aldığımı düşünürken bebeğin iki hafta önden gitmesine sevindim, umarım sağlıkla gelir Rabbim her emanetini kollasın🙏🥰