motherofcats ben bugün gördüm keseyi 5+2 tüp bebek ile hamileyim vajinal muayene oldu yolk kesesi gözüktü kese günüyle uyumlu dedi doktor ama bebek için daha erken 2 hafta sonra çağırdı tekrar😇
Emine123kuzu motherofcats iki hafta sonra demişsiniz görmedim. Ben bugün 5+5 günlüğüm muhtemelen ondan biraz daha fazladır tabi bilmiyorum yinede iki günle fark olabilir diye düşündüm 🤗
Emine123kuzu motherofcats 13.8 çıktı bir anlamı var mı acaba bu rakamın yani küçük ya da büyük olmasının? Haftasıyla ugumlu dedi icim rahatladı küçük bir ilçedeyim doktorumuzun ultrason aleti çok eski o yüzden erken bakmadı. Kalp atışı için merkeze gideceğim. Sizi ne zaman çağırdı ??
motherofcats Emine123kuzu küçük olması sıkıntı yaratıyor diye biliyorum gelişim açısından bana da doktor günüyle uyumlu dedi 2 hafta sonra tekrar çağırdı
fulyaablaoluyor Emine123kuzu ayni gidiyoruz bende 6+2 gibi gideyim diyordum bir hafta dha bekleyim 7 olunca giderim artik
Emine123kuzu motherofcats çok şükür uyumlu 13ekim muhtemel doğum tarihi sizin ki kaç 🤗 aynı zamanlarda doğum yapacağız inşallah 🤲🏻
Emine123kuzu fulyaablaoluyor 7+ 3 te gitmiş olacağım bende inşallah kalp sesini duyarız aynı zamanlarda doğum yapacağız 🤲🏻 sizin ilk hamileliğiniz mi ?
Emine123kuzu motherofcats gerçi bebişlerimizin keyfine bağlı ama yinede çok heycanlı rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
fulyaablaoluyor Emine123kuzu nasip olursa ikinci bi kizim var 12 yaşinda 2 sene önce bi düsük yaptim bi de simdi ki iste 😊
Fatmagul3333 Çok korkuyorum her an düşük yapacağım diye. Sürekli özür dileyerek söylüyorum dakika başı WC ye gidip kan geldi mi diye bakıyorum inşallah bir şey olmaz çok korkuyorum çünkü 🙏
gnlce Fatmagul3333 daha önce düşük mü yaptın.Allah koruyor diye düşün.Korktuğun başına gelir. Ben çok kortuğum şeyi yaşamıştım.Tavsiyem kalbini ferah tut.Onun nasibinde doğmak varsa litrelerce kanaman da olsa kendini Atsan vursan da Allah onu gene korur.
gnlce Birminikcivciv o Yolk kesesidir.Ben bebekle Yolk kesesini 5+1 de gördüm.Haftaya bebek ancak gözükür diğer hafta da kalp atışını duyarz dedi
Birminikcivciv gnlce Bugün 5-1 deyim doktor haftaya bebeği görmesek kese büyümese alaxaz dedi çok erken değil mi ya