Ssmerve10
Ben bundan 3 yıl önce panik atak yaşadım ve ondan sonra düzenli olarak ilaç kullanmaya başladım tabi hamile kalınca tamamen kendi kendime bıraktım aynı zamanda sigarada kullanıyodum onu da bırakınca hepten boşluğa düştüm,panik atak olmuyodu fakat dünya küçücük ama ben kendimi kocaman hissediyodum herşey mantıksız,manasız geliyordu sonra doktora gidip(hocam kendi sıkıntı geçtim artık çocuğu da istemiyorum içimin darlığından lütfen dedim bana bişi bulun)oda benim ısrarımla istemeyerek yazdı dediki antidepresan ilk 3 ay çok tehlikeli biz dedi genelde annelere son 3 ayda veriyoruz çünkü son 3 aya kadar bebeğin tamamen organları oluşmuş oluyor ve sadece son 3 ayda büyüyor ama dedğim gibi ben ilk hamilelğimin 2. Ayında sadece 1 ay düzenli kullandım yarım yarım şeklinde sonra ben haftada 1 veya 2 haftada 1 şeklinde almaya başladım şuan 32.haftadayım 2 haftada 1 tane içiyorum çok iyi geliyor bir problem yok çok şükür o yüzden zaten çok ara ara içtiğim için pek bir zararının olacağını dğşünmüyorum bebeğe inşşlh doğduğunda bir problem olmazda o zaman daha da içim rahat eder tabiki şuan her içtiğimde biraz vicdanımı yoklamıyor değilim ama ben iyi olduğumda bebeğimde iyi yoksa aksi takdirde gelişiminde gerilik olurdur