Butterfly__
Ahh haftalardır şuraya yazıyorum bir türlü aynı kaderi paylaşan bir kişi doğru düzgün çıkmadı lütfen arkadaşım en ince ayrıntısına kadar konuşalım🙏🏻
Evlenmeden önce yaklaşık 3 yıldır cipralex(10mg)kullanıyordum tabi evlendiğimde de kullandım hamile kaldığımı öğrenince bıraktım tabiki onu içince dünyanın en mutlu insanı bendim bıraktım piskiyatr gittim bana asla ve asla kullanmamam gerektiğini söyledi ve bitkisel olarak atarax ve pasifloran diye 2 ilaç yazdı 5 haftalıkken başladım şuan 10.haftamız bitti ama bende zerre tık yok allahım diyorum nolur akşam olmasın ruhumu ve şu yüreğimi sanki adeta sıkıyorlar özellikle akşam ve evde sürekli yanlız kalınca oluyor bugün doktoru aradım aynı zamanda bu ilaçlar eğer işe yaramazsa secita yazıyorum ona geçersin dedi bende bugün gittim aldım içtim yan etki yaptı sanırım mide bulantısı,iştah kesikliği yaptı yarın bide yarı yarıya denicem inşllh işe yarar bunu yaşamayıpta sadece mide bulantısı veya ağrı çeken annelere özeniyorum resmen rabbim kimsenin başına vermesin yaşamayan asla ama asla anlayamaz zaten mümkünse gereksiz yorumlarınıda kendilerine saklasınlar😬