Yesimtmr Polenpolen52 oğlum prematüre doğdu 2.200 gr bir numaranın içinde kayboldu slppy 2 numara 1 gibi aynı bu bebeğimde 1 numara alsam 1 buçuk ay kullanırım eminim
Yesimtmr Limonzeytin keşke biraz sonra sipariş verseydiniz bezler artık hemen kötü oluyor aldığım bir paket çöpe gitti hep pütür pütür olmuş açmadığım halde Son kullanma tarihi de 2023
Limonzeytin Yesimtmr Yaaa gerçektenmi ama marketlerdede depolardasa duruyo bunlar nasıl bozuluyorki🙄 en çok pahalılanan ürünler bez ve mama diye ilk onları aldık aslnda inş. Sıkıntı olmaz😔
esmerrmm Polenpolen52 islak mendil hic guzel degil heleki unibaby berbat naylon gibi . Islak mendil yerine ıslak havlu oneririm 😊 suda yıkayıp oyle kullaniyorum
ogrencianne35 Polenpolen52 yani o kadar da küçük değil 2 numara daki kilo ağırlığı saçma sadece ben 1 numarayı 40 gün kullandım nerdeyse kızım 3600 doğdu
Yesimtmr Limonzeytin bende anlamadım çok üzülmüştüm. Topak topak olmuştu bir açtık ki eşim hemen marketten almıştı hastane için
ceydabrn Polenpolen52 oğlum 3350 doğdu 1 numara başta büyük bile geliyodu. Az miktarda alabilirsiniz. Prima oğlumda mantar yaptı molfixe geçtik. Ben ıslak mendil babyturco yenidoğan kullanıyorum içeriği çok temiz ebebekte indirim var stok yaptım.
Lulikli Polenpolen52 benim oğlum 2950 doğdu sleepy bio natural alerji yaptı hastahaneden molfix pure & soft vermişlerdi hediye gayet rahat ettim büyük bile geliyor 1 numara.