aysnrsvs Dmllale aynıyız 7. Ayın içindeyiz tam 30+0 da 7 . Ay doluyor 6 buçuk aylıkta diyebilirsiniz ☺️
Busenil 1 ay 4 hafta olduğuna göre 28 hafta 7 ay oluyo yani şuan 6. Buçuk aylık diyelim haftaya 7 aylık olcaksin bende bilmiyodum sonradan öğrendim ama sen geç kalmışsın biraz ben 10 haftalık olcam erken öğrendim 😅😅
Dmllale Busenil hahaha hiç anlamıyorum ya internette de farklı çıkıyor 6,5 yazıyor 7 aylık yazıyor kafam karıştı😁
Bahar1508 Busenil o o zaman 40 haftalık hamilelik 10. Ay da mı doğum yapmış oluyor 😂😂😂 her ay 3-4 gün artıyor öyle hafta hesaplanıyor
Sinoooom Dmllale ınst @hamileannetr var alt kısımlara bakın tablo verilmiş ayların 🥰 ya bı hesap konusunda herkes başka bişey söylüyor İnan bende sıkıldım bu durumdan 😂
Sinoooom Ezram2121 eee 27 haftada 6 ayını doldururken geriye kalan 13 haftayı da 3 aya mı sığdırılıyor bacım 🤦🏻♀️
Lulikli Sinoooom mantıken evet 😅 1 ayda 4 hafta var 3 ay da 12 hafta 😀 son 10 günlük süreç de 9 ay 10 gün ediyor işte canım. Ama gerçekten herkes farklı bir şey söylüyor ben bi tablo buldum ordan devam ediyorum.
Sinoooom Lulikli yok ay internette bile yazıyor şimdi baktım çünkü zaten hamileliğin çoğu gitmiş nerdeyse 6 ayı doldurmuş 7 aya yeni girmiş daha bitmesine var tabi de 😂😂 bu haftalar bizi yedi bitirdi ya vallahi 😂 bende tablo buldum ona göre gidiyorum sjsjksksks
Lulikli Sinoooom anam düz hesap bize deseler ki 7 ayda doğuracaksın herkes rahat etse 😂 7. Aydan sonra günler geçmedi 8 buçuk aylık oluyorum bi kaç güne yeter da geçmiyor günler 😂
Sinoooom Lulikli ay keşke bide haftalar ve hesap tamamen saçma 😂 normal dogum mu yapacaksınız peki çok az kalmış gün aldınız mı 🤩🥰
Lulikli Sinoooom normal 40. Haftamın dolmasına 30 gün var doktorum. Sezeryan istersem de 39. Haftada alırız dedi ona da 23 kaldı 🥳 Bakalım haftaya 37. Haftamda çatı muaynem olacak o zaman karar vereceğim ama bi tık sezeryana yatkınım 😅
CinyurunAnnesi Lulikli benimde şu an 36. Haftam çarşamba veya perşembe günü gideceğim o zamn belli olacak Allah’ın izniyle 🙏🏻