berjerdekikaolikalev Merhaba adetim 3 gün geçti ama beklediğim bir durum değildi. Acaba yanlışlık olma ihtimalı var mıdır bu ara kan vermeye çıkamam malesef bunuda birine aldırmıştım https://resimyukle.io/r/kYZPJZFCOg
Ays_cskn berjerdekikaolikalev hamilesiniz kac dakikada cikti genellikle bu testler pek yanilmaz pozitifte
Nilufer_ berjerdekikaolikalev hayırlı olsun inşallah teste göre hamilesiniz, en kısa zamanda kan testide verin 🤲❣️
Deletedmom455465 Hamilesiniz. Yanılma payı çok düşük. Birde cizgi net çıkmış. Planladiginiz bir bebek değil miydi
berjerdekikaolikalev Deletedmom455465 Yani aslında bir hormonum çok düşüktü ondan dolayı olmaz denmişti bana ondan şaşırdım 😌 çıkmaz nasılsa diye düşünerek yaptım
berjerdekikaolikalev Nihalilhann Teşekkür ederim ama acaba yanlış çıkma durumu var mı sizce yani bozuk falan mı acaba
Nihalilhann berjerdekikaolikalev yok bozuk değil canım net çıkmış 2. Çizgi sanmıyorum en az 4 haftalık vardır benim bundan daha silikti 3 haftalıktı
berjerdekikaolikalev Renginveannesi_ Teşekkür ederim canım sağol 😌 acaba kaç haftalıktır ya heyecan yaptım bir 😌
berjerdekikaolikalev Nihalilhann Evet son adet tarihime göre 4+5 şuan güncelleme yaptım uygulamada😌 Sizinde hayırlı olsun sağlıcakla büyütün inşallah🙏🏻
Nihalilhann berjerdekikaolikalev bende daha hamileyim canım😄 ama teşekkür ederim tabi iyi dileklerin için inşallaah sende sağlıkla kavuşursun
yagmurrrra Kızlar benimde çift çizgi çıktı bu testlerde yanılma payı varmı? Uygulamaya göre 4+2 gösteriyor. Hafta içi kan vermeye gidicem ama doğrumudur testler acaba
yagmurrrra Ays_cskn direk yaptığın gibi bir kaç saniye içinde ikinci çizgi oluştu 1,2dkdede koyulaştı
Ays_cskn berjerdekikaolikalev kan verip kesinlestirebilirsiniz dedigim gibi pozitifte pek yanilma olmuyor
yagmurrrra Ays_cskn yaptığın gibi 1,2saniye içinde ikinci çizgi oluştu sonrada git gide dahada koyulaştı 1,2dk sürmedi
berjerdekikaolikalev Nilufer_ Teşekkür ederim kızım var bir tane tek baktığım için bu hafta biraz zor ama en kısa zamanda gidicem inşallah teşekkür ederim tekrar🙏🏻😌