Zehra9616 Esmavoles kaynanan kafayi siyirmis dostum😅 aman diyim cocugu yanliz birakma onunla tuzlama falan.o eti alsin hemen atsin agzina ne gomuyolar yazik gunah🤣
Esmavoles Zehra9616 zaten doktorlar tavsiye etmiyorki tuzlamayi bide nerden bilcem cocukda egzama varmi yokmu heoten piser tuzla bastan onlem almak en iyisi 😅😅
Zehraspl Zehra9616 aslinda asi yaliyolar zehralari cildirtiyolar sonra sert olunca cok degistin asisin cekilmiyon diyolar damarimiza basmayin kardesim basmayin pamuk gibi olalim bizde🤣🤣
Asli84 Zehra9616 peki ben olaya başka bir bakış açısı getirsem. Bu çocuğun ömrünü Allah belirlemiyor mu? 🤔 Bu yaptıkları şirke girmiyor mu o zaman? 🤔
Asli84 Zehra9616 bence bunu kuaförler uydurmuştur. Hormonlarımız yüzünden can güvenlikleri yok çünkü. 😂. Mesela benimki benim saçımı fazla kısa kesti hala kafamda öldürüyorum 😂😂😂
Zehra9616 gulsuayan takilma boswer ben dalga geciyorum boyle isgüzar adminler gelir simdi ihtar ceker yine bana 😄
Esmavoles Zehra9616 bu sebepten tuzlamayi tavsiye etmiyo doktorlar her ihtimale karsi ve sagligi icinde ii degilmis canim zaten gobegi dusene kadar yikamayi dusunmuyorum nasipte varsa eger
Zehra9616 Esmavoles yok ay kortizon kullandik biz anca gecirdim tuz neye iyi gelmiste ona gelsin.insallah sag saglim dogar da mis gibi yikarsin😊😊
kurabiyemibeklerken 3 bucuk hamileyken kestirmiştim herkes neden kestirdin deyip durdu. Rabbim o kadar büyük ki ben bir bebeğin ömrünü bir saç teline bağlayacağını düşünmüyorum açıkcası 🤷🏼♀️