Serifedayan Canlar ben 1 yaşına kadar bu beşiği almak istiyorum biraz daha durumumuz olunca farklı birşey alacağım sizce bir yaşına kadar bu beşiği kullanabilir miyim https://resimyukle.io/r/Qja8F5XI8T
hunilimom Serifedayan maksimum 5-6 ay kullanabilirsin hareketlendikce beşikten sarkma olayı vs oluyor enden olsa bile boydan olmaya bilir
maviananas Serifedayan bu tarz bir şeyi yengem aldı maksimum 5-6 ay kullanırsınız ve içindeki süngeri çok ince oluyor
Funday35 Serifedayan Malesef canım 1 yaşına kadar zor kullanırsın 5 aya kadar anca kullanılıyor letgodan bak istersen hiç kullanılmamıştır beşiklerde satılıyor 2 yaşına kadar kullanabilecegin canım
iki-bebekannesioluyor Serifedayan 4 aydan sonra binemez bende e bebekte gördüm alıyım dedim ama baya küçük
Serifedayan hunilimom anladım canım teşekkür ederim siz kullandınız mı bu tarz beşiklerden en azından 6 ay işimi görebilir mi
Serifedayan maviananas anladım canım teşekkür ederim reflü yatağı ile yatırırım belli bir süre diye düşünmüştüm
maviananas Serifedayan aynen bir şey kullansanız daha iyi olur yengem babynest kullanmıştı içine. Rica ederim.
Serifedayan Funday35 letgodan baktım canım ama işe yarar birşey bulamadım o şekilde birşey bulsam 2. El almayı düşünüyorum ama doğru düzgün bir şey bulamadım
Funday35 Serifedayan tahtadan anne yanı beşikler var canım 60×120 2 yaşına kadar kullanırsın onlara baktın mı hiç
Serifedayan Funday35 baktım canım e bebekte 1700 letgoda 700 liraya buldum bir tane letgoda ki düzgün ise onu almaya karar verdim düzgün değilse biraz para biriktirip e bebektekini alacağım sen nasıl bir beşik tercih ettin
Serifedayan iki-bebekannesioluyor bende e bebekte görmüştüm canım artık almaktan vazgeçtim küçükse kullanışşız olur teşekkür ederim ben boyutunu bilmiyordum
BusraOzhan Serifedayan maalesef en fazla 6 aya kadar kullanabilirsin. En baştan park beşik al en uzun seneler kullanılan beşik o. Bende başta o diğer cibinlikli sepet beşiklerin güzelliğine kandım yanına birde böyle hamak beşiklerden aldım ama 6. ayda yine park beşik almak zorunda kaldık
Serifedayan BusraOzhan park beşikte bir önerin var mı canım anne yanı olabilen özelliği olsun istiyorum
Tobe Merhaba sepet beşik almak istersen o kadar para verme bence dolaptan aldım sepet beşiği bende 250 tlye herşeyi içindeydi yeniydi 6 ay kullanılıyor genelde sonrasında park beşik yada montessori yatak almayı düşünüyorum daha kullanışlı oluyor sanırım
Serifedayan Tobe merhabalar canım aynen özellikle park beşiği çok öneriyorlar benim aklımada park beşik çok yatıyor sende çok uyguna almışsın güzel günlerde kullan inşallah
zeytinkiz Serifedayan Kız dolap uygulamasında 250 TL ye kullanılmamış beşik satıyordu bir bayan dün den geldim. Ahsap sallanır hemde anne yanı oluyor flaan cok güzeldi. Kaynanası hediye almış ama kendi begenöeöiş başka alacakmış.istanbul ümranıyedeyim kargo yapamam gelin alın 200 TL bile olur demiş obçna bak istersen 🙄 rrumeysayenerkrt kullanıcı ⭐ https://resimyukle.io/r/qyONKSY9Fl
Serifedayan zeytinkiz ay 200 mü hediyeyi satması uygun olmamış ama tabi ki kendi kararı ama İstanbul’da değilim canım ama sayafaya bakacağım canım teşekkür ederim ben sadece letgoya bakmıştım hiç sahibinden aklıma gelmemişti