Deletedmom727271 visneliayran evet malesef çok arttı. Ama dediğim gibi bebeğinizde yaramazsa elinizde patlar. Her bebek bir olmuyor başkalarında pişik yapmayan sizde yapar. Yada tam tersi. Bez stoğu yapmak doğumdan sonra daha mantıklı geliyor :)
visneliayran Deletedmom727271 çok haklısınız, artık almayayım en iyisi inşallah memnun kalırız, içerik olarak en iyisini seçmeye çalıştım çünkü memnun kalmama ihtimalim olmaz diye düşünmüştüm😁 bir de erkek bebekler kız bebeklere kıyasla daha az pişik sorunu vs yaşıyor dediler, hayırlısı bakalım ya 🤣🌼
visneliayran Deryaasn ben hiç araştırmadımm, yani araştırdım ama içerik araştırması yapıp bio natural de karar kılmıştım, numaralar hakkında hepsi aynı diye düşünmüştümmm😬
Deletedmom727271 visneliayran mesela ben ilk gebeliğim de prima ile başlamıştım oğlumda pişik yaptı sonra molfix e geçmiştim. En iyisi bile pişik yapabiliyor bebekten bebeğe fark işte. 😂 Sağlıklı doğumlar dilerim 🤲🏼
visneliayran Deletedmom727271 inşallah öyle bir şey yaşamam, kimse de yaşamaz🧡 çok teşekkür ederim 🌼🤲🧡
visneliayran Birgul almamaya karar verdim artık sağlık olsun inşallah ekonomi biraz daha iyiye gider 🤲🌼
Yalova77 Birgul yenidoğan için 1 paket 1 numara 1 paket 2 numara aldak 64lü diye düşünüyorum işk başlangıç için sizce nasıl? Bir de bebeğe iyi gelmezse diye çoklu büyük paket almak istemiyorum
Yesim visneliayran 1 numarayı az alın kesinlikle 3 paketim boşta kaldı elden sattım bende 1 numara kalıbı çok küçük bir süre sonra sızdırmaya başlıyor 2 stok yapın bence
visneliayran Yesim herkes aynısını söylemiş, sanırım benim de elimde kalacak 😁🤭 sağlık olsunsağlıcakla doğsunlar da, bir de Rabbim imkan versin de hiç olmamasındansa olması daha iyi, bir ihtiyaç sahibine gider inşallah 🌼🧡
Kelebekk-0307 visneliayran evet haklısınız fiyatlar yükseliyor durmadan maalesef 1 tavsiye etmem 2 de 210 adet yeterli olur diye düşünüyorum 3 almak en mantıklısı ama çokta stok yapmayın her bez her bebeğe olmuyor pişik yaparsa ki yaptığı bebekler de varmış elinizde kalır hepsi.
visneliayran Kelebekk-0307 1 no yu boşuna almışım zaten anladığım kadarıyla, sağlık olsun😁 inşallah pişik sorunu yaşamayız daha almayayım o zaman ihtiyaç halinde hemen sipariş edilir zaten 🧡🌼
visneliayran Hilal-95 ayyy anne mi olduk hiç işte böyle öğreniyoruz 😁🤭 iyi ki böyle platformlar var da yaşayanlara soruyoruz 🌼💕🧡
Hilal-95 visneliayran valla doğru bende burda okudum hemen 2 aldım snra 3 kullanmaya başladık🤣 burda okuyorum happymom smdı ordan okuyorum😀
Birgul Yalova77 olabilir mantıklı memnun kalmayabilirsiniz, sonradan duruma göre stoklarsınz iyi yapmışsınz bence