Eslemdemr0309 Merhaba anneler gece uykumda bacağıma kramp girdi ve inanılmaz şekilde ağarıdı ağarısı 3 dk kadar sürdü bacağıma be dokuna bildim ne hareket ettire bildim çok şiddetli bi ağarıydı sizlerde de oldu mu ve hamilelikle alakalı mı bu kramp bilen var mı?
kartanesi02 Eslemdemr0309 bende 31+5 deyim sürekli yaşıyorum malesef magnezyumda kullanıyorum ama düzelmiyor 😏
Duygu-dgn Eslemdemr0309 Benimde ilk gebeliğimde oluyordu geceleri bir anda uykumun arasında ağlayarak kalkıyordum eşim hemen ayağımı yukarı kaldırıp parmak uçlarından bana doğru eğip bastırıyordu geçiyordu geçince hafif masaj yaptırıp uykuya dalmaya çalışıyordum. Maalesef bazı gebeliklerde bu oluyor.
Sekerimmm Eslemdemr0309 ay bugün de bnde oldum resmen yorgani isirdim ya bacagim dedim kaldi oyle nasil bir agri aciydi ya simdide o kasilan yer agriyo yürürken hareket ederken
Ciftcekirdekailem Gebelikle alakalı. Magnezyum takviyesi kullanın drunuzla görüşüp kesinlikle çok iyi geliyor
Eslemdemr0309 Ciftcekirdekailem ya bilmiyorum aklıma hiç gelmezdi magnezyumdan dolayı olduğu doktoruma danışmam lazım ozaman çok teşekkür ederim 🌸
Elmas94 kartanesi02 belki dozu az geliyordur, sabah akşam toplam 750 mg alıyorum ben, maden suyu da içiyorum ancak kesiyor.
bukbuk_bjk Eslemdemr0309 evet magnezyum eksikliğinden doktoruna söyler yazar takviye ve ayrıca tuzsuz kabak çekirdeği ye takviyenin yanında🙏
kbrkrblt16 Bende 25+1 haftalık hamileyim ara ara yaşıyorum magnezyum takviyesi kullanıyorum ama gecmiyor 🥴 ilk hamileliğimde de çok yaşamıştım bu durumu
tugbakya kbrkrblt16 Ben de gunde 2 magnezyum kullanıyorum. İki gece üst üste önce sol simdi de Sağ bacagima giren kramp yüzünden uyandim 😞 acaba kalsiyum takviyesi de mi almak gerekiyor? Siz aliyor musunuz kalsiyum
Eslemdemr0309 Duygu-dgn neden oluyormuş peki magnezyum eksikliği diyorlar doğumdan sonra geçti mi kramp ağarısı?
Eslemdemr0309 Sekerimmm evet yürürken hareket ettirirken benim de ağarıyor çok kötü bi acı tarif edilemez insallah birdaha kramp girmez 🤲🏻
Eslemdemr0309 esmir magnezyum eksikliği diyorlar ama kullandığımız vitamin ilacı yetersiz mi kakıyor acaba bilemedim ki doktoruma danışıcam 😔
esmir Eslemdemr0309 ben balık yağı hapı kullandım o bitince daha başlamadım ama badem içi muz kaşar balık falan tüketiyorum sürekli onlar dengeler mi acaba
Duygu-dgn Eslemdemr0309 Valla ben bütün vitaminlerimi magnezyumu falan kullandığım halde oluyordu. Son aylarda geçmişti kalıcı değil canım
Eslemdemr0309 esmir dengeler mi bilmiyorum vitamin hapinda birçok vitamin var doktorum her gittiğimde soruyor ilacım bitti mi kullanmaya devam ediyormuyum diye eğer kullanmazsan dış çürüklüğüne vücutta izler falan olabileceğini söyledi 🤷🏻♀️
Eslemdemr0309 esmir geçiyor evet ama 2 gun sonra birdaha oluyor gun icinde de bacağım hareket ettikçe ağarıyor sanki damar damar üstüne binmiş gibi bir agari var
Eslemdemr0309 Elmas94 Decavit ptonatal hapı kullanıyorum ben bende gündüz bi maden suyu aksam da ılık süt içiyorum günde 3bucuk litre su içiyorum bilmiyorum eğer yetersiz geliyorsa doktorum takviye ilaç verirse kullanicam bakalım