071095 Kızım olacak hz aişenin hayatını okudum çok etkilendim diye Aişe ismini koymak istedim 3 kız çocuğu doğurup büyütene cennet vadedilmiş eflin ismine cennete açılan kapı demekmiş 3. Kızımız bizim cennete açılan kapımız olacak öyle düşündüm :)
Cananyildiz 071095 aişe ismi hem kurumlarda hemde genelde Ayşe olarak okunup yazılır bence yani sürekli Ayşe değil a i ş e diye belirtmesi gerekecek benim fikrim tabi siz bilirsiniz.
Hasanbbek 071095 çok hoşuma gitti yazmak istedim benim oğlum olacak ama kızım olursa birgün bu ismi düşünürüm 🥰 oğluşumun ismini Hasan Eymen düşünüyorum babamız hasan katıyor bende Eymen 🙂🙂
071095 Eflininannesi61 Minik_anne0 Cananyildiz Hasanbbek Serpiiilllo Lulikli hepinize çok teşekkür ederim benim de içime çok sindi yalnız Ayşe mi Aişe mi şüpheye düştüm hz. Aişe nin niyetine koyacağım için birebir aynısı olsun istiyorum
Minik_anne0 Cananyildiz Aişeyi kabul ederlerse bende Aişe sevde istiyorum ama kabul ediyolar diye biliyorum artık Fatımayıda kabul ediyolarmış diye duydum çünkü kabul etmezlersede ayşe koyarım sorun değil hayırlısı olsun
Lulikli 071095 aişe eflin haliyle bence çok güzel. Eğer koyacaksanız aişe şeklinde koyun bence ayşeye çevirmeyin. Eğer nüfus kabul etmezse de bence sadece eflin gayet güzel. Sağlıkla gelsin 🤲🏻💐
Lulikli 071095 bence de niyetime girdiğin şekli güzel canım. Ben normalde pek sevmem eski isimleri(bana göre eski) ama okuduğumda bana bile çok güzel geldi. Allah hayırlı evlat etsin inşallah 🤲🏻
Selenm 071095 eflin ismi farsça ve anlamı batmakmış bende koyacaktım vazgeçtim Cennete açılan kapı gerçek değilmiş