Sacidenur Canan1 benim de 13 şubattı direk kan verdim gecikmem olmadan 13 şubatta sonuç 341 bir hafta sonra tekrardan gideceğim kan verin bence de
Reyhandemirbasaran Canan1 canim ben bat’tan 3 gun once senin gibi gorup kan testinde de hamile oldugumu ogrenmistim hemen. Iki hafta sonra da kese görmüştüm. Hayirlisi ile hamilesindir ınsallah.
Canan1 Canim_bebegim40 teşekkür ederim inşallah herhangi bir belirtim yoktu bel ağrısı vardı sadece onunla mı ilgilidir bilmiyorum ama
Melek2424 Bilmiyorum kiii canım kafam allah bullak oldu 😳iki gün oldu biteli adetim iki gün sonra bunu yaptım çıktı resim nasıl koyuluyor beceremedim bir türlü atayım
Sumeyye_066 Canan1 ilk doktora görün canım durumunu anlat o seni kana aldırmasi için yönlendirir verirsin 1.2 saate çıkar sonucu da e nabizdan bakarsın kan değerine göre bakarız burda ay insallaj vardır 🥰
Canan1 Sumeyye_066 akşam vercem canım yaa hastanede sağlık ocağıyla uğraşmim dedim 1 saate çıkıyormuş hastanelerde haber veririm inşallah 🥰
Sumeyye_066 Melek2424 benim durumumu yaşıyorsun bende aynısını gördüm 2 gün sonra gene test yaptım aynı silik vardı 3 gün sonra gene yaptım aynı en sonunda gittim kan testi verdim 186.17 çıktı beta 🥰
Melek2424 Sumeyye_066 gögüslerimmm cok kötü agriyor uçları varya çekiliyor sanki öğlenden beri işallah canım benim
Melek2424 Bendede onlar oluyor kan testi Verdinmi canım ben ayın 4de verdim 0.2 çıktı şuan bekliyorum cnm bakalım şansa