esmir UmutsuzPolyanna koş kokla valla ben her gün bi miktar içime çekiyorum kokusunu bide kutudaki kahveyi oh miss 😂
Mothersbaby Derininannesi201 severek yediğim yemeklerden bile nefret ediyorum her şey çok kötü ve aynı kokuyor. Hiçbir şey yiyemiyorum resmen. Keşke bende aşersem de yesem 😭
Amineberra Mothersbaby yaaaa bende öyleyim canım sadece turşu kavurması istedi ama ondan da şuan tiksiniyorum su bile görmek istemiyorum
Esratatar73- Mothersbaby benim de ilk gebeliğim daha on haftalık oldu sizinle aynı sıkıntıları çekiyorum yiyebildiğim bi kraker birde haşlanmış patates kadın doğum uzmanı normal olduğunu söyledi ama açlıktan ölüyorum hiç kuvvetim kalmadı
Hlycngz Mothersbaby aynı durumdayım hiçbir şey yemek istemiyorum🤢 ne yesem hazmedemiyorum zorla cok az besleniyorum bitsin artıkkk😩
Cgdm-altnkr Derininannesi201 içmediğim halde sigaraydı. Eşimin arkadaşı balkonda içerken yanında durabilir miyim demiştim 😀😀 şok olmuştu😀 biraz orda kokladım geçti 😀
Kubrailkan Benim genelde istediğim şeyler yemek 🤤😋 ama geçenlerde bir ara çiğ hamur kokusu geldi resmen burnuma ,yiyesim geldi gibi 😅 üstünde durmadım kaldı öyle 😅
Aysu123cicek Derininannesi201 gulemyim haaa canim asiri sirdan ve mubar istiyor daha once hic yemedkm ama cok aceyip aseriyorum sirdan ve mubarrr
Selincel Aysu123cicek benim 2.ci gebeliğim bende hic mumbar sirdan ymedim ama ne hikmetse canım çok çekti ve yaşadığım yerde pek blinmiyor satılmıyorda ben kendim naptim ettim onu buldum hemde ayağıma kadar geldi 😀ama canım çekmez olaydı o ne oleeeee oneeee öğğğğ evde kokusundan esim duramadı kaçtı gittii ben gelene kadar onu yok et dedi… bende 2 isiirk aldim bıraktım . Ve bende ole yemek seçen narin kizlardam degilim he isgembe severim paça kelle fln onlara kurban olayim 😀 bence canin hiç cekmesin kuzum hayret ediyorum instgramda görüyorum düğünden cikip gelin damat yemeye fln gidiio gece kokmuyorlarmi düşünmüyo değilim 🤣🤣🤣🤣
kuzeyinannesi_ Derininannesi201 pril’in beyaz olan bulaşık deterjanını yiyesim geliyor güzel kokusu yüzünden 😂
Melike0657 Derininannesi201 kanlıca mantarı aşerdim 2 hamileliğimde de zar zor da olsa buldum çok şükür😋
Nur0631 Derininannesi201 ekmek arasına limon ve turşu koyup yemek istedim tabi yapmadım bulantım çok fazlaydı ahshaha
Eas Derininannesi201 Çiğ pirinç , hatta şimdide yiyorum elimde . Bide un görünce içim gidiyor unla oynamak istiyorum . Kül görünce oynamak istiyorum . Tuhafım 😅
Anneyimmmmm5 Eas eğer canın kül çekiyorsa demir eksikliği olabilir canım bendede oluyor buz kömür kül kalem ucu vs.