Derininannesi201 Benim canım doritosu sütlaca banarak yemek istiyo bu ara 😂😂 Peki sizin en tuhaf isteğiniz neydi 😊🤗
UmutsuzPolyanna Derininannesi201 eti Browninin altındaki kağıt varya hani onu çiğnemeyi çekti canım jfjdndn yutmadan kurtardım şükür 🤣
Smyye1B Derininannesi201 Yaş pastayla birlikte acı biber turşusu yemiştim galiba en tuafı bu. Bu aralarda pamuk şeker ve turşu istiyor 🙄
esmir UmutsuzPolyanna kız sen cif aşermiş insansın o ne ki 😂😂 bende içmediğim halde (sigara aşeriyom )
Aks68aks İlk cocugumda islatilmis pirinç kuru kesme mantı ve kuru arpa şehriye yerdim bu 3. Sevdiğim şeyi bilenzir yiyom midem sisiyo hazımsızlık var
Minikle Gamze_yassar ay benımde ilk hamılelık bende asermıyorum ama benımkı daha yeni belkı ondandır😂
Motherandbaby kamanoss58 ben de hayatımda ağzıma sigara sürmüş değilim. Yabancı bir dizi izliyorum. Dizide sigara çok içiyorlar, canım nasıl istiyor anlatamam😂
Kvrckmom Bende içmediğim halde sigara kokusu hoşuma gitmişti. Özellikle mentollü olanlar sanırım beni baya etkiliyor 😂😂
ahmetinoznuru Kvrckmom ah evlenmeden önce sigara içerdim eşim direk bıraktırdı şimdi hamileyim sigarayı değil de o mentollü sigarayı o kadar canım istiyor ki satılmıyor da maalesef 😑 bi tane de olsa bulsam içerim galiba 🤦🏼♀️
gizemkrgzl @Derininannesi201 Yiyecek değil ama cif kokusu çekiyor canım resmen buram buram koksun istiyorum 😂😂 ciddi ciddi gidip gelip elimi bile yikamisligim var sürekli banyo mutfak ciflemek de cabası hiç bu kadar güzel koktuğunu farketmemistim 😂