_ozlmm Biizz bugün mercimek olduk 😇 miniğimin bugün kalbi atmaya başlamış 5+0 😇 haftaya doktor kontrolüm var günler geçmiyor inşallah herşey yolundadır gittiğim de miniğimi görürüm 🙏🏽 Sizler nasılsınız kaç haftalık oldunuz :)
Leylasiva21 _ozlmm 26 haftalık olduk kizimla şeker yüklemesi yapiyom inşallah iyi cikar dua edin lütfen
iki_melek_annesi _ozlmm Sen o mercimeğe dua et gelde Bi kereviz ol😅 32+3 günlük olduk artık doğsa da bitse modundayım 😊1 NİSAN da doğum olacak inşallah
Mrv135 _ozlmm Biz de yaban mersiniyiz 7+5 🥰 Bugün kalp atışı için randevumuz var, inşallah sorunsuz geçer🙏
_ozlmm kahvesever__ amin inşallah 🙏🏽 ay ne güzel yaklaşmışsınız siz :) rabbim sağlık ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏽
_ozlmm Mihriballim ayy darısı başıma bende çiftli sayılara geçmek istiyorum hayırlısı ile bu ilk haftalar hiç geçmiyor 😂 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏽
Mihriballim _ozlmm zaman öyle hızlı geçiyor ki her anının tadini çıkar hepsi başka bı güzel 🥰😘🙏 sağlıkla kucağımiza alalım inşaallah
Minik_anne0 _ozlmm Bugün geçtim çiftli sayılara☺️Gerçekten zaman geçmek bilmiyor ya 10 haftalık olduk elhamdülillah🤲🏻🌸
_ozlmm Mihriballim evet her anın tadını çıkarmak lazım 🙏🏽 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
_ozlmm iki_melek_annesi ayy maşallah 🧿 evet doğru söylüyorsunuz sonlarında daha da zaman geçmez ama ben şimdi çok başta olunca diyorum 9 ay nasıl geçer 😂
_ozlmm kahvesever__ ağrısız sızısız bi doğum olur inşallah 🙏🏽 son günlerde sabırsız geçiyordur insan hemen doğsun seveyim ister 😍
iki_melek_annesi _ozlmm Allahın izniyle çabucak geçiyor daha başındasın, sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
kahvesever__ _ozlmm valla ağrılarım fallan var ama dayanıyorum mejvur evladım için yapacak birşey yok aynen hemen Doğusunda seviyim diyorum
Mihriballim _ozlmm amiiinn İnşaallah rabbim isteyen bekleyen herkese de nasip etsin kimseyi evlatla sınamasın 🙏
Mube_iz _ozlmm ayy benimde pazartesi inşallah görürüz 6. Haftada kalp atışı duyan var belki bizde duyarız 🥰
_ozlmm Mihriballim amin 🙏🏽 benim de ilk bebeğim karnımda ölmüştü eğer şuan yaşamış olsaydı 7 aylık hamile olacaktım o düşük psikolojisi falan gerçekten çok kötü bide etrafında da bebek haberleri olunca insan çok üzülüyor
Mihriballim _ozlmm kötü olmaz mı evlat candan can sonuçta inşaallah bu sefer öyle olmayacak Allah’ın izniyle yüreğinizi ferah tutun 🙏 o korku o yaşanmışlık unutulmuyor ama hep pozitif düşün Allah’ın izniyle bu sefer güzel olucak