Mom545441 Biliyorsunuz ki Adete 5 gün kala test yaptım negatif çıktı moral bozukluğuyla gittim başka moral bozukluğuyla geri geldim neyse bat yarın belirtim yok sancı yok göğüs hassasiyeti yok sizce normal mi
Meleknkkk Mom545441 canım adetinin gecikmesini bekle eger adet olmazsan testi tekrarlarsin olmadı kan verirsin
Mom545441 Canim_bebegim40 evet çok şiddetli olurdu geçen ay kimyasal oldu 10 gün kanamam oldu bittim sonra tekrar denedik yarın olmam gerek hiç biri yok sadece bazen kasık ağrım oluyor bide benim adetime 10 gün kala göğüslerim ağırır sancım başlar anlarım geliyorum ben dediğini 10 gün sonrada olurum
Deletedmom_85 Mom545441 canım eğer negatif görünce gardını düşürecekse yapmamanı tavsiye ederim. Bazen regle Bi gün kala çıkabilir 5 gün erken çıkmamış olabilir herkes de beş gün gösterecek değil ya 🥰 Allah gönlüne göre versin inşallah
Mom545441 Deletedmom_85 oda doğru ama ne bileyim bi heves yaptım 5 gün kala öğrenenlerde var neticede negatif sonuç aldım
Deletedmom_85 Mom545441 bunu da şundan dolayı söyledim, bazı arkadaşlar yoo ben beş gün kala öğrendim Bi hafta kala öğrendim varsa çıkardı diyorlar ya onlara binaen söyledim. Herkes de beş gün çıkmayabilir diye İnşallah gönlüne göre versin rabbim. 🥰
Deletedmom_85 Mom545441 kremsi akıntı gebelik belirtisi diyor bazı arkadaşlar ama bende bilmiyorum maalesef inşallah öyledir
Pemberuya Mom545441 canmm ben regle 3 gün kala testte çıktı göğüslerim sızlıyodu midem bulanıyodu kasığım sağ tarafı ağrıdı bide
Mom545441 Pemberuya kasık ağrısı akıntı var adet sancım yok göğüs ağrım yok olmayanlar olurdu normalde