Zeynebbagirli Zeynebistann Anladim canim turklerde Cok Zeynep diyolarda onun icin sordum❤. Hamileliye geldikte coğu doktorlarrda diyolarki hepsi stresden eslerinizle hamile olmak icin birliktelik yapdiginizdan oluyo herseyi bos birak o zaman olucak cok zor anliyorum amma tedavi yapdirdiysan ve sorun yoksa o zaman piskolojik bir durum onun icin bir seyi kafaniza takmayin o zaman goruceksiniz herseyin guzel olacagini insaAllah❤
Zeynebistann Zeynebbagirli Eşim çok sakin bu konuda çok pozitif ve destekleyici fakat ben son bir iki aydır stresli hissediyorum elimde olmadan. Sanırım bu stres durumunu halletmem gerekiyor.
Zeynebbagirli Zeynebistann evet bencede canim benim stresini yikmaya calis ve Bismillahla basla her iliskinde hersey guzel olucak
Unlukacar Zeynebistann canım bende ilk çocuk düşündüğümde 7 ay olmadı ister istemez strese giriyorsun sana strese girme diyemem insanın elinde olmuyor ay strese girmeyeyim demek sonra ben bi kızla yazıştım uygulamadan bana ovulasyon testini söyledi ve onunla ilk ay hamile kaldım canım ben uygulama takip ettiğim için meğersem ben yumurtlama dönemini hep kaçırıyormuşum
Zeynebistann Unlukacar benim yumurta sayım çok fazla,yumurtalarım küçük ve rahim içim ince ilaçlar kullandım bitti onlar ama hâlâ gebelik yok. Zor bir süreç geçiriyorum ve ister istemez stresim oluyor.
Unlukacar Zeynebistann canım bu test nasıl biliyormusun senin yumurtlama gününü belirliyor yumurta sayın çok olsada yumurtlama gününü değerlendirmeyince negatif oluyor yumurtlamamız da ayda 1 kere oluyor ovulasyon ile yumurtlama gününü bulunca 3 gün birlikte oluyorsun sana tavsiyem araştır
AnnelikHayali Zeynebistann Allahım en kısa zamanda çift çizgiler görebilmeyi nasip etsin inşallah. 🙏🏻
Zeynebistann Unlukacar ha ben yumurtlama gününü biliyorum onu da uyguluyorum canım benim ama kısmet nasip..
6154mom Zeynebistann canım benim, bende 2. Senemde kendiliğimden hamile kalmış bir insanım. Üzülmene hiç gerek yok. Ben şuan kendimi düşünüp diyorum ki “niye kendimi harap etmişim bu kadar” olunca oluyormuş. İnanın hamile kalmadan önce ki ay kendimi çok harap ettim. Hamileymişim gibi hissediyordum. Mide bulantısı karın ağrısı ne ararsan vardı bende. Sonra bi baktım testim negatif ağla ağla içim çıktı. Doktor o gün bana motivasyon kaynağı oldu gerçekten. Sonra bıraktım dedim doktor ne derse o. Yumurtlama ilacı verdi. Yumurtam gelişti çatlatma iğnesi vuruldum. Sıfır beklenti. Hayatımı yaşadım eğlendim gezdim tozdum. O ay da o kadar çok ağır iş yaptım ki anlatamam 🤦🏻♀️ Doktorum iğnenin 16. Günü git kan ver dedi. Tamam dedim gittim verdim. Bi baktım değerim yüksek. Normalde hep 0,1 gelirdi yani. O gün anladım vaktinden önce ne yaparsan yap çiçeğin açmayacağını. Sabır kuzum. Rabbim tez zamanda sanada nasip etsin inşallahhh 🤲🏻❤️
6154mom 6154mom kaynana baskısı, doktor baskıları da cabası he, prolaktin yüksekliğim vardı, yumurta tembelliği vardı, pcos vardı. Ben diyordum herhalde hiç bir zaman olmayacak.. ey gidi ey… kiloluyum diye çocuğum olmuyormuş bile dendi arkamdan..