sevgili anneler e bebekte baby me bebek bezini kullanan var mı şu an indirime girmiş sipariş vermek istiyorum ama emin olamadım.bide ıslak mendil ve biberon hangi markayı önerirsiniz
bebek bezi ve ıslak mendil
Biberon avent anti kolik kullandım memnundum ıslak mendil doktoranneninblogu var instagramda kadın her seferinde söyler pamuk ve suyla temizleyin eğer vaktim yok ille ıslak mendil olacaksa sleepy natural yenidoğan alın der. Bende o ıslak mendili kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım
cilekreceli pamuk aldım aslında ama yine ıslak mendil de alayım dedim teşikkür ederim🤗
kubra44 bi süre sonra pamukla uğraşılmıyor zaten kuzucum sen yinede ilk zamanlarında bi dene tabi ama ıslak mendilde sleepy naturalden şaşma. Ben trendyol indirimlerinden denk getiriyorum bak 12 tanesi bana 2 ay gider
Bende bu akşam e bebekten sipariş verdim , çevremdeki herkes memnun , deneyeceğim, her bebeğin cildi bir olmuyor tabi ama uygun olduğu için denemek istedim 😊😊 ıslak mendil de sleepy aldim 😊
cilekreceli ilk bebeğim olduğu için pek bilmiyorum kim ne derse onu alıyorum😊ama ıslak mendil alacağım sleepy en çdk önerilenlerden ondan alayım o zaman 😊
irem_ekmekci55 bende şimdi sipariş vereceğim yorumları da güzel doğsun bakalım artık iyi gelir inşallah 😊
kubra44 eheh evet bende kim ne derse onu yapardım acemilik öyle bişey olsun :)
kubra44 ben de babyturko aldım çooook uyguna gelmişti 12 tane 60li 47ye aldim gercekten güzel çıktı ıslak mendili asla evime cantama almayan biriydim ama pişman olmadım inşallah bebişime de iyi gelir ben sevdim
Islak mendil sleepy, biberon avent 120 ml cam olandan aldım. Anne meme ucuna en yakın olduğu için avent tercih ettim
kubra44 bi ara uygun fiyatlı diye baby me denedim ama hic memnun kalmadım.. bezde sleepy kullandım hep bu ay bany turco ya gectim hic ni farkli yok bence ikisinin, islak mendilde de baby turco nun doğadan olanini kullaniyorum 1 senedir cok memnunum.. ama yeni dogdugunda herkesin yazdigi gibi pamuk kullanmaya calis,zor gelmeye basladiginda islak mendile gecersin:)
kubra44 valla ben baby me bebek bezini aldım 1 ve 2 bumara kime sorsam kullanan çok memnun olduğunu söyledi indirimdeyken adlım bence alın sizde hem çok ama çok güzel kokuyorlar dayanamadım açtım böyle krem gibi 😅😍 Islak mendilde baby turconın aldım indirimdeyken
1sincaptanesi evet önemli olan bebeklerin sevmesi sizinki de sever inşallah-😊
Hayallerim95 peki 1 numaradan kaç paket aldınız 😊50 tane var yazıyor çabuk da büyüyorlarmış 3 paket yeterli olur mu acaba
SerraveAnnesii en çok avent tercih ediliyor galiba😊benimde kararım bu yönde olacak
kubra44 babyturco nun 12 li ıslak mendili çok çok indirimde şu an bak canım https://ty.gl/iexvp9z2y7
Biberon olarak da philips avent aldım
kubra44 Bende biberon vermek zorunda kalırsam meme reddi yaşamamak için aldım 😌
Bebegininannesii teşekkür ederim🤗