Firu123 Ben Memorial hastanesi Gülbin Destici İşgören e gidiyorum ve ilgisinden cok memnunun zamanını veriyor bebeğe bakarken ve tek tek güzelce açıklıyor sorduğun sorulara cevap veriyor hadi çık git der gibi bakmıyor 😂
Busraes Ozge3507 bende Fatih beye gidiyorum gerçek iyi güzel bakıyor anlatıyor sakın Güler yüzlü Nisan da doğum olcak inşallah
Busraes Mervetalha Hayriye açıkgöz kendi adıma söylüyüm hiç tavsiye etmem hamileyim boyunca ona gittim doğumda çok sorun yaşadım iyi bakamamış annene karnında hasta takibi yok izne çıkıyorum diye icatçı doktor yapar dedi doğumu Bende istemedim 37.5 doğum yaptım onda iyi hoş görüşlü olabilir ama tavsiye etmem onu hiç
bebislerimi_buyutuyorum Ozge3507 ah ah bu doktor iyice kendini bir halt sanmaya başladı, Banada eziyet ederek hem normal doğum sancısı çektirdi hemde sezeryana aldı ve asla ilgilenmedi yüzünü bile görmedim 😡😡😡cidden Allah yedirmesin 🤲🏼
bebislerimi_buyutuyorum Suna007 valla ilk doğumum özel vitale Hastanesi’nde doktor Ali fuatta eziyetli bir şekilde geçti diye suanki gebeligimde devlete gidiyorum kontrollere doğuma da oraya gidjcem Fatma Özlem kılıç gayet ilgilide sevecen bir doktor 💖
Busraes Ezozo özel bir hastane kadın doğum olduğu için devletle ilgisi yok çok sıra beklemek istemiyorsanız akşam saatine alabilirsiniz yada hafta sonu 24saat doktor var hangi günlerde öğrenin doktorunuz nöbetçi gidin ben 32haftaloğım en başından beri oraya gidiyorum hiç sıra beklemedim en az 5dk oda gayet normal
Oznur077 Ozge3507 en son bir tane bayan doktor vardı oda rahatsızlandı için hastanede yokmuş diye biliyorum
Eylullbusee Memorial hastanesinde Timur beye gidiyorum gebeliğimin en başından beri 22 subatta doğumum var, 7 bin lira dogum ücreti şiddetle tavsiye ederim timur hocayı..