bebislerimi_buyutuyorum Suna007 valla ilk doğumum özel vitale Hastanesi’nde doktor Ali fuatta eziyetli bir şekilde geçti diye suanki gebeligimde devlete gidiyorum kontrollere doğuma da oraya gidjcem Fatma Özlem kılıç gayet ilgilide sevecen bir doktor 💖
Gulcinn_07 Canim vitale dogum hastanesinin 5 bin TL olarak duymuştum. Bende kontrole vitale ye gidiyorum ama hiç sormadım erken diye
Ilknurew Vitale de hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz ? Ben termesosa gidiyorum yakin diye evime . Ama doktora ısınamadım bi türlü
Ecebeyza Murat doruk vardı vitalede cok iyi Bi doktor şimdi medstara geçicek ona yine devam giden memnun kalır kesinlikle 👍
Ozge3507 Ecebeyza merhaba bende bi ara vitaleye gittim düşüğüm olmuştu Fatih gündoğdu çok iyiydi. Şimdi gene hamileyim hatta dün öğrendim 🌝 sanırım bende vitaleye gidicem
Ecebeyza Ozge3507 1 marttan sonra medstar da olcak murat bey ona gitmek isterseniz artık vitalede olmycak
Busraes Ozge3507 bende Fatih beye gidiyorum gerçek iyi güzel bakıyor anlatıyor sakın Güler yüzlü Nisan da doğum olcak inşallah
Ecebeyza Benide aradı söyledi sürekli doktorum o medstar uzak ama mecbur gtcem onun gibi doktor zor bulunur ayguldogan-1
Gulcinn_07 Fatih gundoğdu benim doktorum ilk doktorum ali Fuat idi o çok kalabalık olunca ali Fuat geçtim ve iyi ki geçmişim çok mükemmel Bi doktor
Ozge3507 Gulcinn_07 Ali Fuat a tövbe ettim düşükten 3 gün önce gitmiştim çok kötü bi şekilde “ 3 gün içinde kanaman başlıcak ve düşük yapacaksın “ dedi ağlayarak çıkmıştım He dediği doğru çıktı ama bu şekilde denilmemeliydi
Ilknurew Hastanenin yakın olması önemli mi sizce? Doğuma karar vermek için çok erken sezaryen veya normal mi olcak bilmiyorum. Nolur nolmaz diye yakın hastane seçmek istedim ama vitale de 20 dakika mesafede
Gulcinn_07 Ilknurew çok da uzak değilmiş canım benim evime yakın 10 dk mesafesi ama uzakta da olsa o hastaneyi seçerdim yine
Gulcinn_07 Ozge3507 aslında bana da soğuk geliyordu ali Fuat bey fatih beye gecmemin sebeplerinden biri de bu sayılır
bebislerimi_buyutuyorum Ozge3507 ah ah bu doktor iyice kendini bir halt sanmaya başladı, Banada eziyet ederek hem normal doğum sancısı çektirdi hemde sezeryana aldı ve asla ilgilenmedi yüzünü bile görmedim 😡😡😡cidden Allah yedirmesin 🤲🏼
Busraes Ezozo özel bir hastane kadın doğum olduğu için devletle ilgisi yok çok sıra beklemek istemiyorsanız akşam saatine alabilirsiniz yada hafta sonu 24saat doktor var hangi günlerde öğrenin doktorunuz nöbetçi gidin ben 32haftaloğım en başından beri oraya gidiyorum hiç sıra beklemedim en az 5dk oda gayet normal
Elifbygny Kızlar bende yakın zamanda Antalya ya taşınıyorum Döşemealtı , hangi hastane hangi doktor iyi bilmiyorum, nereyi tavsiye edersiniz hem muayene hem doğum için ? Yardımcı olursanız sevinirim 🙏🥰
Mervetalha Elifbygny canım konyaaltı uncalida özel uncalı meydan hastanesi var. Hayriye gözüaçık. Tavsiyemdir. Ben çok memnunum. 19 gün kaldı benim doğuma inşallah. Hamileliğimin başından beri ona gidiyorum. Nette araştır istersen oku yorumları. Yarında muayenem var. Canım doktorum ❤
Busraes Mervetalha Hayriye açıkgöz kendi adıma söylüyüm hiç tavsiye etmem hamileyim boyunca ona gittim doğumda çok sorun yaşadım iyi bakamamış annene karnında hasta takibi yok izne çıkıyorum diye icatçı doktor yapar dedi doğumu Bende istemedim 37.5 doğum yaptım onda iyi hoş görüşlü olabilir ama tavsiye etmem onu hiç