Mysaa Nartanesii 12 yani bu hafta içinde ama ben genetik test yaptırdım ondan dolayı normal de erken henüz 😊
Tazeanne0134 Nartanesii İlk gebeliğim de 22+6da öğrendik 😂 Kızçem de oğlumda olduğu gibi net bi şekilde görmedik daha ama 3 dr da kız diyor 😂 doğumda erkek olursa şok oluruz 😂 bakalım hayırlısı
Watashiva3454 Nartanesii . Bebekde herhangibir kromozom bozuklugu varmı diye bakılıyor . İşte down yada edward sendromlarına bakılıyor. Anneden kan alınıp . 2li test yerine fetal dna yaptırdım ben .
Reyhandemirbasaran Nartanesii oglumu 13+4 de ogrenmistim doktorum yanilmadi da. Simdi ki hamileligimde 12+2 yim. 11+6 da erkege benzemiyor diyebildi sadece.
Cansuada24 Nartanesii yok canım bana 13 de kız dedi değişir dedim 17 de tekrar baktı yine kız detaylıyı beklim dedim orda da kız dedi yani doktorum 13 haftada net bildi 🙂
Rabiademetin Pelinakcn gönlünden geçeni duyarsın inşallah evet erkek bebek bekliyoruz hayır normal ultrasonsa öğrendik şuan 21 haftadayız şimdi gireceğiz detaylı ultrasona
Pelinakcn Rabiademetin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 Kısmet o zaman bende belki öğrenebilirim 🙏🏻