Nartanesii Merhaba yarın hastaneye gitcem çok heyecanlıyım 14+5 gunluguz cinsiyetini inşallah ogrenebilirim :)
busey_42 Nartanesii inşallah canım bende 13+3 haftalığım 9 gün sonra randevu aldım inşallah bende öğrenirim 😊😍
Akca01 Nartanesii 17 de net öğrendik 🙈 Ama biz bekledik yani dr. Tahmin edeyim dedi kesin olduğu zaman söyleyin dedik. 2li test verdik 12. Haftada o zman tahmin ederim istersen demişti.
Xsedaa Kimi zaman kendini göstermeyebiliyolar tavsiyem ulturasyona girmeden çikolata ye ki hareket halinde olsun rahat öğrenebilesin cinsiyeti
Nartanesii Watashiva3454 peki değişti mi yoksa aynı mi kaldı cinsiyeti? Çoğu kişi daha sonradan değişiyor diyorlarda
Akca01 Nartanesii birde idrara sıkışık gitmeni tavsiye ederim bebek hareketli oluyor ve dr beklerken oturma yürü harekwt et. Bebek uyansın. 👌
Pelinakcn Rabiademetin benimde 2 hafta sonra kontrolüm var ve 11.haftada olucaz inşallah 🙏🏻 Erkekse daha önce belli olur diyorlar sizin bebişin cinsiyeti neymiş? Birde detaylı ultrasonda mı öğrendiniz yoksa normal kontrolde mi?
Rabiademetin Pelinakcn gönlünden geçeni duyarsın inşallah evet erkek bebek bekliyoruz hayır normal ultrasonsa öğrendik şuan 21 haftadayız şimdi gireceğiz detaylı ultrasona
Watashiva3454 Nartanesii fetal dna da değişen görmedm canım . Kız cıktı suan 35 deyiz hala kız . Kromozama bakılıyor cünkü. Göz yanılır test yanılmaz demişdi hatta doktorum.
Cansuada24 Nartanesii yok canım bana 13 de kız dedi değişir dedim 17 de tekrar baktı yine kız detaylıyı beklim dedim orda da kız dedi yani doktorum 13 haftada net bildi 🙂