Gulsurmeli Mrvsmt2502 Bende anlamadım hamileyken hiç çatlağım yok doğumsan bir iki gün sonra çatlaklarım olduğunu fark ettim
Mrvsmt2502 Gulsurmeli deri gergin olduğu için hamileyken fark etmediniz mi acaba ya da doğum yaparken o ağrıyla falan mı oldu ki 🙄
Vldnshn1 cyln_hnm Kesinlikle yapıyla alakalı bir durum…Yağ falan kullan demelerinin sebebi vücudun nemli olup esnemesi için 🌸🌸
Lavinveannesii bebisveannesiiii 32. haftada çatladım bir anda. Hiç bişey kullanmamıştım şimdi badem yağı sürüyorum daha iyi gibi kızarmadı beyazlamaya başladı
Aslylmz bebisveannesiiii bebek yagıyla kantaron yagını karıstırıp kullanmıstım ama karnım başta cıkmamıstı pek benim karnım ne zaman belirginleşti o zaman çatladım heralde bi anda büyümeside etkiledi diye düşünüyorum
MrsMavis bebisveannesiiii 32. Haftada çatır çatır catlamaya başladık krem jel hepsi çöp oldu boşuna yani o kadar para baydim
Gulsurmeli Cotanakk Karnımdan alt bacağımın yarısına kadar vardı alt bacağımdakiler gitti sanırım önceden mordu şimdi ten rengimi almış üst bacağımda izleri duruyor hala karnımdakilerde duruyor çok yoğun değil karnımdakiler ama var yani
Aymesev bebisveannesiiii 20. Haftada çatlamıştımmm.. öyle böyle değil cok moralim bozulmuştu çok kafama takmıştım sonra alıştım 🤣 bunda hic bisey kullanmamaya karar verdim ilkinde zaten oyle bi catladimki bunda ne kadar çatlayabilirimm diye avutuyorum kendimi
Demoscum bebisveannesiiii 32. Haftada yeni yeni olustu çok az bi çatlağım oldu çok şükür fazla degil. Bio-oil ve Lierac krem kullanıyorum epey etkisi oldu. Tavsiye ederim. Yanmaları da azalttığı gibi çatlakların kaşıntısını da alıyor epey rahatlatıyor..
2minikmucize bebisveannesiiii çok şükür çatlak olmadı 34. Haftada ikiz gebeyim. Sürekli kantaron yağı sürüyorum 👍🏻
Ece003 bebisveannesiiii 20 kilo aldım hiç çatlamadım derken bu gün gözüme bir tanecik ilişti kalça kısmımda 🥲 37+1 haftadayım ilk çatlakla bu gün karşılaştım
Gulsurmeli Mrvsmt2502 Hamileyken mutlaka fark ederdim ya kırmızı kırmızı çatlaklar resmen ben buradayım diyor 🥲Doğumdan sonra da olamiliyormuş maalesef bende bu sayede öğrendim 😐