tgba-17 Mevaninannesiii sende covid oldun mu ben 0.6 lık kullanıyorum birtane günde canım doğumdan sonra düşer diye düşünüyorum düşünmek istiyorum
Mevaninannesiii tgba-17 covid oldum ondan dolayı kullanıyorum zaten canmm eylülden beri. 4lük kullanıyorum ben . İnşallah geçer çekilecek çile değil valla her yerim mor ve şiş 🙄
tgba-17 Mevaninannesiii 4lük bir tane mi canım sabah akşam mı benimde öyle her gün yer arıyoruz vurulacak😕
Mevaninannesiii tgba-17 gunde bitane canım ya sorma kolu dinlendirip bacağa basliyoruz orası şişiyor kola başlıyoruz göbekten korkuyorum 🥴
Betbetbet Mevaninannesiii baktırcağınız zaman igneyi vurunuyor musunuz yoksa bir kac gün ara verip mi baktırıyorsunuz? Benimde covitten sonra 2000 lerde cıktıgı icin doguma kadar kullanıcam 2,5 aydır kullanıyorum baktırmadım daha sonra hiç.
Betbetbet Mevaninannesiii teşekkür ederim canım bende doğum yaklaştıkca tedirgin oluyorum iğneyi bırakmadan erken doğum falan olursa diye
Mevaninannesiii Betbetbet bir gün önce bıraktırmak kâfiymş zaten canm o da anestezi için yani sezaryen olma şansın falan varsa onun dışında sıkınyi olmazmış
aylin9486 Bende 14 haftalık hamileyken covid geçirdim d dimer yüksekliği ilk günden beri düşmediği için Oksapar kullanmaya devam ediyorum. Şuan 34 Haftalık hamileyim doktorlar risk almak istemedikleri için devam etmemi söylüyorlar
Karelinannesi Zumranurelsev canım bende covidim ve birçok gebenin kan sulandırıcı kullandığını gördüm bu dönemde. Doktorla konuştum gerek yok dedi şimdi e nabızdan kan değerime baktım d dimer 0.99 ug FEU/ml yazıyor . Ben anlamadım değerim normal mi? Yoksa doktora yazayım mı?