b0ncuk Ne kadar zorlarsam zorliyim günde 2 litreden fazla su içemiyorum midem bulanıyo zorladıkça da. Bu durumla karşı karşıya kalıp baş etme yöntemi bulan var mı help🥺
Gul33 b0ncuk benim 3 litreyi geçiyor, bana da gereğinden fazla içtiğimi söylüyorlar ama elimde değil. Susuz duramıyorum
b0ncuk acemianneee_31 doktorlar hep 2,5 3 lt civarı için diyolar ama elimde değil maalesef 🥺 İnşallah yeterli geliyodur
b0ncuk Gul33 hamile kalmadan önce de pek su içebilen biri değildim şimdi mecburum işkence gibi bi hal aldı
Gizem260 b0ncuk kış aylarında bana 1,5-2 litre yettiğini düşünüyorum daha fazla içemem. 1.5 litre de içmeye yeni yeni başladım daha önce bulantıdan bir küçük şişeyi(500ml) zor bitiriyordum
gunannesiii b0ncuk Benim idrar yolu enfeksiyonum var ama hala içemiyorum midemi bulandırıyor. Doktoruma söylediğimde pipet kullan yudum yudum iç, içine tatlandırıcı limon falan koyabilirsin bir de öyle dene demişti
Prens33 Sabuhan aynı sekilde bnde normalde de hiç su içme alışkanlığım yok hiç aramam 1 iki bardak anca icebilirim gün içinde