gunannesiii tam olarak benn,kan verirken bile kesinlikle alınan yere bakamam tansiyonum düser bayılırım. Kaş bıyık aldırırken bile gözümden yaslar gelir acı eşigim çok düşüktür ve canımda cok tatlıdır.hacamat yaptırdım bayıldım düsünün. Bana herkes sen kesin sezeryan dogurursun dediler kendi öz ablam bile. Öncelikle kendinize inanın ben kendimi tam 9 ay boyunca psikolojik olarak hazırladım,ama öncelik bebegin sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesiydi yani doktor son dk sezeryan deseydi onada okeydim. Benim dogumum tam 20 saat sürdü,rahmim geç yumuşadı,kimisi 3 saatte doguruyor herkesin yapısı farklı sakın korkma,Rabbim öyle bir güç veriyor ki o an hersey su misali akıp geciyor bol bol duâ okuyun. Sancıyı yatarak karşılamayın sürekli hareket edin. Ben 4 cmden sonra epidural aldım 10 saat sonra 9 cm ile doğumhaneye gittim iyikide normal dogurmusum diyorum. 5 ay önce dogum yaptım. Yine olsa yine normal doğum. Hayvanlar bile normal doğurabiliyorken biz neden yapamayalım? Doğal akışına bırak…yaparsın