Arkadaşlar 34.haftamdayım. çevremdeki herkes annem dahil beni sezaryene yönlendiriyor. Hamileliğim zor geçiyor 9 haftalıkken enfeksiyon ve mide bulantısı yüzünden hastanede yatmıştım. İlk hastanede yatışım, 30 yaşındayım hiç ameliyat falan da olmadım. Kan aldırırken falan tansiyonum düşüyor tamamen psikolojik soğuk terler atıyorum uzandırıyolar bir süre sonra gönderiyolar. Hamilelik boyunca her tahlil, her işlem benim için çok zordu başa gelince yaptırdım. Tetanoz aşısı daha olmadan günlerce stres yaptım, korona aşısını bil3 korkarak oldum 😔 şu an çatı muayenesi için de korkuyorum. Enfeksiyonum devam ettiği ve iyi beslenemedigim için her hafta mutlaka acillik oluyoruz serum yiyorum. Bu sebeplerden çevremden sürekli sen nasıl doğum düşünüyorsun? Normal doğurabilecek misin? Sezeryan şu doktor yapıyormuş, sen nasıl doğuracaksın çok merak ediyorum, bir doğursan da rahatlasak vb şeyler duyuyorum. Benim gibi hassas olan, hastaneden, iğneden hoşlanmayan ve doğum yapanlardan cesaret vermelerini, tecrübelerini paylaşmalarını istiyorum 🤭😬