HakanDuyguGl goncacan eevt doktor dedı geldım sımdı ıshal kusma var dedı öle bırsey olura gel korkma dedı
Epelinkiran Ben erdekte giriyorum bu sene baya temiz denizi ama çok kalabalık olduğu zamanlarda girmiyorum. En iyisi kapıdağda harika koylar var tertemiz. Özellikle ormanlı narlı tarafları çok güzel imkanınız varsa o taraflarda girin derim ben bandırmalı olarak
Ozmer Bu sene Balıkesir’in hemen hemen heryerinde denize girdim. Enfeksiyon falan da olmaDım. Antalya’da girdim oldum. Bu denizin temizliği ile alakalı değil. Islak mayo daha çok etkili. Balıkesir de su soğuk hava serin diye hep sakındım, dikkat ettim. Antalya’da umursamadım.
Ogze HakanDuyguGl akcaydaysaniz altinoluk assos tarafini oneririm. Akcayin denizi maalesef temiz degil. Fakat assos tarafina gittikce deniz harika oluyor.
tomurcukannesi Aslında en güzeli sabah 7-8 gibi girmek hem kimse gelmemiş oluyo hem deniz berrak tertemiz oluyo hemde güneş zararlı olmuyo☺️
SinemOrkun HakanDuyguGl girdiğin yer akçaydı ama değil mi? Akçayda bi kadın korkuttu? Eşime sordum akçayın halk plajı kötüymüş gerçekten foseptik dökülüyormuş.
HakanDuyguGl SinemOrkun evet cnm akçaydı kadın dedı banada gırdıkden sonra gıren bır hamılenın bebegı ölmüş dedı bır daha girme dedı