HakanDuyguGl Dyg34 girme cnm benım ıcıme çok korku girdi riske girme yarım saat girdim girmez olaydım elim ayağım boşaldı kadın dıyınce
Hannah HakanDuyguGl ben girdim 20 li haftalardaydım ama 2 ay oluyor nerdeyse hiç bişey olmadı çok şükür tabi şimdi nasıldır bilmiyorum
Dyg34 HakanDuyguGl korkma ya denizde mikrop olmaz yarım saatten de birşey olmaz allahın izniyle ama suan benimde canım sıkıldı yer tutmustum 🙄
Samiye HakanDuyguGl denizde mikrop olmaz ben hala giriyorummm korkmaa son 30 günüm kaldi ban artik denizde dogurceeenn gii 😂girme diyolar ama cok iyi geliyor
HakanDuyguGl Dyg34 bosver cnm sağlığından onemlı değil bebegunı rıskı atma ölmüş karnında dedı ya yüreğim hopladı valla acıle gıdıcem sanırım kalp atışına bakarım doktorla konuşurum hıc ıyı deılım psikolojım sıfır
Dyg34 HakanDuyguGl tatlım panik yapma öyle yine gidiyorsan tabi gitte panik yapmadan sakin kaç haftalıksın kıpırdamaya basladıysa dinle bebişi
HakanDuyguGl Dyg34 20 haftalık cnm ama suanda gunde bır kere hareket hıssedıyorum ondan sabah oynadı sımdı oynamadı
tomurcukannesi HakanDuyguGl yok bu yıl girmedim o yüzden diyorum bu seneye has bişey varsa bilemiyorum diye
HakanDuyguGl SinemOrkun cnm bende erdekdeyım kadın korkuttu benı doktora gıttım sımdı acıle doktor güldü öle bırsey yok dedı
goncacan HakanDuyguGl ben korfezde yaşıyorum ve denizden hakikaten salgin var ama ishal kusma herkes hasta
HakanDuyguGl goncacan eevt doktor dedı geldım sımdı ıshal kusma var dedı öle bırsey olura gel korkma dedı
SinemOrkun HakanDuyguGl girdiğin yer akçaydı ama değil mi? Akçayda bi kadın korkuttu? Eşime sordum akçayın halk plajı kötüymüş gerçekten foseptik dökülüyormuş.