Morprenses Pasamibekliyorum sağlıkla gelsin inşallah aramızda 1 gün var sadece ama bende hala bişey yok 🤐
Pasamibekliyorum Pinar-25 evet nişan gelmeden önce olmuştum hala da her yediğimden sonra hemen tuvalete çıkıyorum 🙄
Pinar-25 Pasamibekliyorum hadi yA merak ediyorum ishal olmadan suyu nişanı gelen varmı cünkü ishalde doğum belirtisi ama ishal olmadan doğum yapan varmı meraktayım
damlaakgn Pasamibekliyorum merhaba bende 38. Haftama gırdım bugün bende dogsun istiyorum ama ıstıyorum sadece ekstra bı hareket falan yapmıyorum esım acele etme zamanında gelsın dıyıp duruyor normal ilişkiye girmiyoruz erken gelir diye yanı o oyle ıstıyor en azından ben degıl 😂😮💨 ama o harektlerın faydası oluyor mu gerçekten bende öı yapsam evde yavaş yavaş bebeğiniz kaç kilo bu arada ben üç gün önce gıttım doktora 2.600 dedı normal mı bılmıyorum da bu kıloda doğsa ne olur
Pasamibekliyorum damlaakgn doktorum rahim ağzın çok yumuşamış çatın da geniş dedi bence faydası var zarar gelmez bence yapmaktan ☺️ Benim 2 haftadır kilo almıyor bebeğim 2900 de kaldı kilosu doktorum kordonunu düğüm yapmış olabilir dedi İnşallah sağlıkla gelir ama bildiğim kadarıyla 2500 üstü olan sorun olmayan bebekleri almıyorlar küveze emiyorsa da ☺️
Morprenses Pasamibekliyorum yalancı sancı var ama doktor düzenli olması lazım dedi ben hissetmiyorum bir de 100 lerde çıkıyor ama hissetmiyorum 🤷♀️
TnE_ Benimde 38+4 suan Perşembe günü 2 cm açıklık olduğunu söyledi çatı muayenesinde :) o gün kanama oldu muayeneden dolayı sonrada regl sancısı gibi sancı ve aşağıya baskı oluyo ama düzenli değil:) gelsin artık hayırlısıyla :)
Pasamibekliyorum TnE_ inşallah yaaa benimde baskı var bebek toplanıp kasıyor kendini süresini tutuyorum ama düzene girmedi işte
Fatmaens34 TnE_ bende aynı durumdayım 38+0 haftalığım ama açılmam var mı yok mu bilmiyorum Salı günü gidince bakacak doktorum 😊😊
TnE_ Pasamibekliyorum benim bebek sürekli toplanıp sert oluyo ama ben ona hiç önem vermiyorum ona da mı dikkat etmek gerekiyormuş 😀
Pasamibekliyorum TnE_ ay bilmiyorum ki ben ağrı hissetmeyince ona dikkat ediyorum o da kasılmadan oluyor demişlerdi ☺️
0303 Pasamibekliyorum yaa bende hiç onlara bakmıyorumki, bende 38 oldum neredeyse hiç regl ağrısı yok.Sizde alt kısımda, özür dilerim vajinada baskı sancı hiss ediyormusunuz?
Elikra Pasamibekliyorum öyle oluyo ben de ne zaman ne zaman deyip durdum bugün 8 günlük oldu kızım hamdolsun bir hafta nasıl geçti anlamadım
Morprenses Pinar-25 bence illaki vardır yani ben çevremden duymamıştım bunu vücut tepkisi herkes de farklı olabilir 🤷♀️
Elikra Pinar-25 ben ishal de olmadım suyum da gelmedi nişan da. Doğum anında masada nişan ve suyu ebe açtı