Pasamibekliyorum 38+2 2.5 cm açılmam vardı, 38+3 te nişan geldi göbeğimde aşağıya düştü ne zaman gelir ki bebek 🙏 yalancı sancı dışında düzenli sancım olmadı ama hiç 🙄
asyaninanneyim Pasamibekliyorum her ann benim 35 den bu yana 2 cm acılmam vardı 37+3 de suyum niianım geldi o gün doğurdum
Eylul2797_ Pasamibekliyorum bnm 2. Gebeligimde 38de sabah 3 santimdi sancım yoktu aksamına dogum yaptım ama baya yürümüstüm onun etkisi cok oldu
Elikra Pasamibekliyorum her an 😅 ne kalmış geriye başlamış sayılır Rabbim yardımcın olsun kolayca çabucak doğup kucağına alasın
Pasamibekliyorum Canselyaren egzersiz yapıyordum sürekli onun etkisi oldu galiba kedi duruşu deve duruşu squat çömelip oturma bağdaş kurar gibi oturma emekleme hareketleri ☺️
Pasamibekliyorum Morprenses benimki anlaşılmayacak gibi değildi kahverengimsi geldi önce biraz sonra da sarı sümüksü yapıda oluyor ve yoğun geliyor biraz anlarsınız mutlaka ☺️
Canselyaren Pasamibekliyorum 35 haftadayim bnde ufaktan arada 2 3 hareket yapıyorum umarim yardımcı olur dogumuma😊🤲
Canselyaren Pasamibekliyorum Peki açılma olduğunu siz hissedebilirsiniz mi yni agrinis fln oldumj hiç😊
Morprenses Pasamibekliyorum sağlıkla gelsin inşallah aramızda 1 gün var sadece ama bende hala bişey yok 🤐
Pasamibekliyorum Canselyaren inşallah yardımı dokunur yalancı sancılarım çok artmıştı sadece onun dışında anlayamadım ☺️
Canselyaren Pasamibekliyorum İnsallah cnm bklm iki gün sonra 36 ya giriyorum inşallah bnde 37 38 gibi gelir diyorum oğlum fazla bekletmeden istiyorum,😁🤲
damlaakgn Pasamibekliyorum merhaba bende 38. Haftama gırdım bugün bende dogsun istiyorum ama ıstıyorum sadece ekstra bı hareket falan yapmıyorum esım acele etme zamanında gelsın dıyıp duruyor normal ilişkiye girmiyoruz erken gelir diye yanı o oyle ıstıyor en azından ben degıl 😂😮💨 ama o harektlerın faydası oluyor mu gerçekten bende öı yapsam evde yavaş yavaş bebeğiniz kaç kilo bu arada ben üç gün önce gıttım doktora 2.600 dedı normal mı bılmıyorum da bu kıloda doğsa ne olur
Elikra Pasamibekliyorum öyle oluyo ben de ne zaman ne zaman deyip durdum bugün 8 günlük oldu kızım hamdolsun bir hafta nasıl geçti anlamadım
Pasamibekliyorum Pinar-25 evet nişan gelmeden önce olmuştum hala da her yediğimden sonra hemen tuvalete çıkıyorum 🙄