busey_42 Kızlar ilk gebeligim bu 13+3 haftalık dün akşam karnımda kıpırdama oldu gibi seyreme gibi çok değişikti iki kere falan oldu 2,3 saniye kadar sürdü ama sizce bebek hareketi midir☺️☺️☺️
Seydaisik busey_42 Bende 13+4 üm. Dün kayınvalidem karnında seğerme varsa erkektir dedi ama bende yok 😅 senin yoksa erkek mi bebiş🥰
Seymaben busey_42 haftan cok erken hissettmen icin bende o haftalarda hissetigin seyleri bende hissetmistim doktor bagirsak hareketlerin demisti😊
busey_42 Seydaisik ay aynen işte dün seğerme oldu hiç bilmiyorum canım 22 sinde gidip öğrencem☺️ ama kız gibi hissediyorum ben sağlıklı olsun da hiç farketmez. Tam 4 yıl bekledim bu anı böyle yazınca bile duygulanıyorum😊
Seydaisik busey_42 Yaa Rabbim hayırlısıyla sağ Salim kucağınıza almak nasip etsin. Umarım içinden geçen olur. Bende hep erkek hissediyorum ama gönlüm kızdan yana🤭 hayırlı evlat olsunlar da ne olursa ❤️😍
Budiss_Moms busey_42 bende ilk zamanlar öyle hissetmiştim ama gaz yada bağırsak hareketi oluyor maalesef. Bizde 6 senedir bekliyoruz bu anı ama sanırım bi kaç hafta daha sabredicez 😉 bu arada cinsiyet için 22 hafta çok geç değil mi çok daha erken belli olur
busey_42 Seydaisik İnşAlalh canım seninde gönlünden geçen olsun inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimjzi ☺️
busey_42 Budiss_Moms evet canım yani 9 gün sonra gözükecem 😊 sağ salim kucağımıza alırız inşallah canım
Tazeanne0134 busey_42 o oluyor ya ama zaten ilerleyen haftalarda hareketlerini hisset sen bile dersin 😂