Ftynur tucee-98 Aynısını bnde diyorum bazen elim ayağım yanıyor eşimde diyor ne oldu kızardın diyorum ikinciye sen hamile kalıcaksın anla neler çekiyorum diyo söz tamam 2. Ben doğurucam
oyoyley tucee-98 çok zorlanıyorum napıcaz biz böyle ya bugünlerde ayrı bi pik yaptı ağlıyorum artık bizde 17 haftalığız
tucee-98 oyoyley Yemek yiyemediğim ve iyi hissetmediğim için neredeyse her gün ağlıyorum, o dayanma gücünü bir şekilde veriyor Allah 🙏🏻
kahvesever__ tucee-98 28+1 im belim ağrıyor acayip ağırlaştım yerimden kalkamıyorum ve ellerim uyuşuyor rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin
Eda_65 tucee-98 bizde yarın 21 haftalık oluyoruz inşallah 🥰koku hassasiyetim ve bulantı devam ediyor 🤭
tucee-98 Eda_65 Çok zor gerçekten, eşim mutfakta tavuk pişirdi bugün ben salondan çıkamıyorum kokudan 🤮 Çorba yaptım kendime onu içebildim.
tucee-98 Leylayz Hiç takmıyorum kilo almayı yeter ki yiyim de içimi rahatlatıyım onun da beslendiğini hissediyim ve ben de artık doyabiliyim istiyorum 🤰🏼
tucee-98 happykrkmzs Al benden de okadar öksürük ve burun tıkanıklığı da eklendi, inşallah iyi oluruz bir an önce canım 🙏🏻