Ftynur tucee-98 İlk zamanlar 1 hafta benim de zehir olmuştu hafif yiyecekler yedim yani patates kızartması yerine haşlamasını yedim çay yerine süt içtim meyve ve kraker hiç eksik olmadı 1 hafta sonunda kendiliğinden geçti kendini aç bırakma saat başı bişeyler atıştır
tucee-98 Ftynur Kendim için değil bebiş için yiyorum kusacağımı bilse bile 🤢 Et,tavuk,balık zaten hiç yiyemiyorum. Sebze yemekleri,çorba o şekilde geçiyor.
Tazeanne0134 tucee-98 bacı benim 2.hamileliğim benimde öyle havalardan mı niye bilmiyorum ama benimde çok başım ağrıyor bizde 24+6 olduk biraz zor geçiyor benim malum 2 yaş bebesi ile uğraşmak peşinde koşmak kolay değil bide hamilelik olunca ama onun dışında maşallah hareketlerimiz gayet güzel abisi de aynı şekilde maşallah çok hareketli öyle işte
tucee-98 Tazeanne0134 Allah kolaylık versin size, ben yerimden bazen zor kalkıyorum siz bir de diğer bebişinizle ilgileniyorsunuz 👏🏻
MerveAknc tucee-98 bende et tavuk balık ağzıma sürmüyorum kokusuna tahammüllüm yok sebze yüklemesi yapıyorum resmen haşlama tarzı hep
Ftynur tucee-98 Tavuk bende yemiyorum yani yiyordum bi an yemek istemedim ve o gündür tavuk olarak yemiyorum ama döner tarzı veya yemeklerin içinde kuşbaşı tavuk hoşuma gidiyor
MerveAknc tucee-98 seni çok iyi anlıyorum benimde 16. Haftam aynı şekilde birde baş ağrısı yaşıyorum doktorumla konuştum oksijensizlikden diyor yeteri kadar oksijen alamiyormuşuz oda baş ağrısı yapıyor dedi minoset verdi çok dayanılmaz olduğu zaman içiyorum çünkü gözlerim yuvalarından cikicakmis gibi kusuyorum sonra acillde serum takıyorlar
tucee-98 MerveAknc Ben zaten evden çalışıyorum hafta içi hep evdeyim balkona bile çıkmıyorum, mesai bitince yemek yapıyorum akşam da devriliyorum yorgunluktan. Günlerim bu şekilde geçiyor. Bugün daha da kötüleşirsem gidicem, az önce de istifra ettim 😢
Tazeanne0134 tucee-98 ay valla öyle bi ilgileniyorsun ki hatta 18-19 haftalık hamileyken oğlum bronşit oldu hiç uyumadığım günlerdi insan gerçekten düşünemiyor hamile değilmiş gibi hissettiğim zamanlarımdı şimdi şimdi artık hamile gibi hissediyorum 😂
tucee-98 MerveAknc Yeterli besini alabiliyordur umarım bebişler,zorladım ama hep sonu kötü bitti bende artık yiyebildiklerimi yiyorum🤷🏻♀️
tucee-98 Ftynur Eşim de psikolojik olduğunu söylüyor, ah değdim benim yerimde olsan anlardın halimi 😂 Ben hamile olsam her şeyi yerdim diyor ahahaha dedim sen hamile olunca yersin artık 😂
Ftynur tucee-98 Aynısını bnde diyorum bazen elim ayağım yanıyor eşimde diyor ne oldu kızardın diyorum ikinciye sen hamile kalıcaksın anla neler çekiyorum diyo söz tamam 2. Ben doğurucam
Leylayz tucee-98 görürsün inşaAllah bende nasıl geçecek diyordum bu günler ama geçiyormuş iyisiyle kötüsüyle
Leylayz tucee-98 daha yenisiniz sonradan midenizi durduramayaçaksınız ben ilk aylar çok kilo verdim şimdi de durduramıyorum ama bu iki üç gün hariç
tucee-98 Leylayz Hiç takmıyorum kilo almayı yeter ki yiyim de içimi rahatlatıyım onun da beslendiğini hissediyim ve ben de artık doyabiliyim istiyorum 🤰🏼
happykrkmzs tucee-98 17+2 olduk bizde bulantı hala devam kusmam birkaç gündür yok ama bi ara ne yersem çıkıyordu.içim yanıyo benim sürekli soğuk şeyler yiyip içmek istiyorum. Grip oldum bide neyle başediceğimi bilemiyorum şuan 🙁bir an önce bu şikayetlerin geçmesini ve hamileliğin tadını çıkarmayı istiyorum
tucee-98 happykrkmzs Al benden de okadar öksürük ve burun tıkanıklığı da eklendi, inşallah iyi oluruz bir an önce canım 🙏🏻