Elif_avc_ Esrasenturk8 Bende. Hateme. Gidiyorum. Bak ben hazıran ayında. Kürtaj oldum 3.100’e olmuştum o zaman. Kı zaten. Yılbaşından sonra fırladı. Hastane ücreti. Yanı 7. 7.500 olur dıye düşündüm. Yani olabılrde
Dilayy Esrasenturk8 Bence günümüze göre yazdığınız doğum fiyatları cokta pahali değil hersey bu kadar fiyat olarak ucmusken
Dilayy Elif_avc_ Valla pahali olursa olsun canim ben doğumu devlette yapamam gercekten bi kac kisiden dinledm zor hemde ben epidural yapicam devlette o yok ilk dogumumuda ozelde yaptim bn epidural olarak
Esrasenturk8 Dilayy evet bence de çok uygun. 2 kere sordum ama 7,5 diyince bi soru işareti oldu sjxjdk geçen pazartesi sordum aslında daha. Belki bi iki gün kalınca fiyat artıyor ya o şekilde 7,5 dur
Dilayy Esrasenturk8 Dediğin gibi olabilir ben yılbaşında zam uygukuyorlar sonrasında uygulamiyorlar diye biliyorum o 7-75 olanlarda farkli bisi olabilir ek seninde dedgin gibi
Dilayy Esrasenturk8 Valla canim cok rahat oluyor inan ki zorlanmiyorsun ben öneriyorum ilk doğumumdada epidural olan biri olarak söylüyorum bunu
Esrasenturk8 Dilayy epidural de herkese yaparlar mı ki ondan strese giriyorum :( arkadasım da epidural oldu cok memnun
Dilayy Esrasenturk8 Bence o istege bağlı yaparlar tabi ki ek ücrette ödüyorsun ona haydi haydi yaparlar
Dilayy Esrasenturk8 inşallah olmaz canm hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucagimiza alalimda oda Allahın takdiri
Minnosbaby Elif_avc_ cengiz Gökçek kadın doğum ve çocuk hastanesi canım bende Antepte oturuyprum ama özele gidiyorum