Serenayak Merhba kızlar lütfen bir konuda yardımcı olun bana 32 +2 günlük hamileyim güldüğüm zaman altıma kaçırıyorum ne yapmam gerk bir gün içinde iki defa oldu başına gelen varmı sonra kendimi kötü hissediyorum ☹️😞
kedivebebekannesi5555 Serenayak bende derdim insan nasiil gülerken işer yaa diye dalga geçerdim taaki aynı haftada gülme krizi sırasında altıma kacirmamla bitti bu düşüncem asgshdh 🥳😅 çok normalmiş canım takılma bence 🙃
Fasulyeninannesi1 Serenayak ohoo ben dakika başı kaçırıyorum 😀 alistim artik mesane pedlerinden kullaniyorum tavsiye ederim
Ceylanby Serenayak Pelvik taban kas egzersizlerini öneriyorlar öyle bir durumda. Tabi doktorunuza da danışın
Hkrcy Serenayak ben de hapşırırkn ya da öksürürken kaçırıyorum arada 🙊sürekli çamaşır değiştiriyorum ya da artık öksüreceğim hapşıracağım zaman bacaklarımı kitleyip o bölgeyi sıkıştırıyorum 🤣 ben de utanıyorum ama kendimden 😂 Eşime söylemesem haberi olmaz öyle şarıl şarıl işemiyorum sonuçta ahsjdjs🤷♀️
Seda09 Tulayyy- bence doktora gidin hiç vakit kaybetmeden.Kan ve idrar verin mutlaka gebelikte yüksek tansiyon risk taşıyor.kaçıncı haftadasiniz ?
Cemrreedemirci Serenayak üzülme hayat bu. Eşine de helal olsun 🌸 ped kullanabilirsin çok kaçıyorsa doktora bı danış istersen ama bu herkesin başında olan bı sorun sana özel değil
Tulayyy- Fasulyeninannesi1 evet bılıyotum alfamed kullnıyorum😔 cok korkuyorum o kdar tedrgnm kı bebegıme bseh oluck dıye
Tulayyy- Zeynepensar proteın kacagı ve odem olması gerekır degılmı genelık zehırlenmesınde baktrdm onlar temz cıktı cok sukur odemım de yok ama tansıyon nedn bu kdr yukseldı bunaldm hugun cok ondn mı anlamdm ama cok tedrgnm😔
Seda09 Tulayyy- Allah korusun insAllah birsey olmadan kucağınıza alırsınız. Ama yüksek tansiyon gerçekten riskli mutlaka doktora gidin hatta yarın ölçün acile gidin