Burcutasan Suny baby ryan travel sistem kullanan var mı öneriyormusunuz ☺️
Yesim Burcutasan valla travel sistemi kimse tavsiye etmiyor ama ben çok memnunum arabayı sürerken yormuyor beni baston da var mesela onu asla kullanamıyorum
Duyguspmz Burcutasan ben aldım babymalden kullanmadım ama çok memnun kaldım sürmesi çok kolay ve çok hafif katlanması gayet kolay bence fiyat olarak da gayet uygun daha pahalısına gerek yok
nlycltk Burcutasan sunny air force aldık bebişin doğalı 5 gün oldu daha sadece puseti kullanıyoruz ama gayet güzel ben ryan almak için gitmiştim eşim bunu beğendi bunu aldık
Zeynepbusraa Ben joie litetrax 4 travel sistem aldim baktiklarim arasında benim hoşuma giden bu model oldu
Dilandemirrr Burcutasan nerden baktınız acaba fiyatı nedir tek eksiğim bu kaldı karar veremiyorum 🤦🏻♀️
Bendiyebiri Burcutasan fiyat çok iyi yalnız görüntü olarakda güzel duruyor. Duymadım bu markayı ama bende araştırıyorum şuan alıcam. Sürüş falan iyiyse, taşıma kapasitesi, katlama kolaylıkları vs iyiyse alın bence bu fiyata zor bebek arabası
Zeynepbusraa Nisa1710 joie den yaptığım araştırmalar sonucunda herkes memnun yorumları hep.olumlu idi. 33+2 haftalık hamileyim daha kullanmadım. Ama çevremde kullananlar çok memnun ve tavsiye ediyorlar Dediğiniz diğer markayı duymadım bende mamas&papas ve joie arasında kalmıştım mamas&papas in iç kısmı dar geldi gözüme ve puset i yoktu tek bebek arabasi idi. Ben o.yuzden joie yi tercih ettim. Uzun ömürlü kullanım diyorlar joie için deneyip göreceğiz…
Nurozcanx Duyguspmz sunny baby ryan aldınız anladığım kadarıyla. Oturma ünitesiyle yani port bebeyle beraber katlanıyor mu ben trendyolda sordum satıcıya ama birisi evet dedi birisi hayır dedi
Duyguspmz Burcutasan Evet aynı ürün renkde aynı gri rengini aldım ben çok beğendim sürmesi felan çok kolay çok memnun kaldım ben fiyat olarak da gayet iyi
Burcutasan nlycltk onuda görmüştüm tek fark amatsör ve sürelebilen kısmın oynar başlık olması 900₺fark vardı