DuyguLina_ Ozlem2206 uygulamaya girdiğiniz zaman bebeğin haftasının göründüğü kısımda altta bebeğin ve sizin gelişiminizle alakalı yazı yazıyor ya. Bebeğin olduğu kısımda en sona inin orada
Dilara08 Durununannesi46 bendede kocaman bir 30 gun var.ama bizim kiz erken gelicek gibi okadar beklemez.haftamizda 35+5 hayirlisiyla saglikla kucagimiza alalim insallah
Durununannesi46 Tugba316 aminnn inşallah sağsalim doğurup kucağımıza alalım pozitif Doğum hikayeleri yazalım inşallah 🙏🥰
Durununannesi46 Aleynaaa61 Mart anneleri yükleniyor 🙈🥰 ben de çok meraktayım ilk doğumum olacak normal bekliyoruz günü belirsiz 🙈
Durununannesi46 Melekk32 kızzz dur tövbe deee daha doğurmadım 😂 bebiş doğdu butonu geldi sadece anne bebek bilgilerinin en altına eklemişler bugün 🙈
Durununannesi46 Kilaflarinmucizesi amin canımmm hepimiz sağsalim kavuşalım kuzucuklarımıza inşallah 🙏🌸
Durununannesi46 defneveannesiii ana ekranda bebek resminin altında anne bebek bilgilerinin en altına eklemişler
nuhunannesi42 Durununannesi46 Allah’ın izniyle 30 gün sonra bende son 99 postu acicam inşallah sağ sağlık kavuşuruz yavrularımıza 🥰
Durununannesi46 Ozlem2206 ben de iPhone kullanıyorum geldi bana bugün 34+0 olunca. Ana ekranda bebek resminin en altına bak canım 😍
Durununannesi46 gulsumm1 kuzum ana ekranda anne bebek bilgileri oluyor ya günlük değişen. Onların en altına bak oraya eklemişler bende