Durununannesi46 Günler geçmiyor derken bebiş doğdu butonu bile geldi aman Allahım 🙈 daha dün gibi aklımda son 99 yazıp sevindiğim. Zaman nasıl geçti anlamadım bile 🥰 sizler kaçıncı haftalarınızdasınız ne kadar kaldı bebişlere kavuşmanıza 🌺
Aleynaaa61 Durununannesi46 bizde bugün 34+0 olduk🥰😍❤️❤️ Banada geldi çok heyecanlıyım acaba ne zaman doğacak
Melekk32 Durununannesi46 benimde 34 olmama bı kaç gün var nasıl hissettiniz benim sancılarım geliyo bazen acil mi gittiniz nasıl oldu doğum
Kilaflarinmucizesi Durununannesi46 Son 93 26+5olduk 00.00 itibariyle. Hayırla alın kucağınıza Allah bizlere de nasip etsin
Durununannesi46 Tugba316 aminnn inşallah sağsalim doğurup kucağımıza alalım pozitif Doğum hikayeleri yazalım inşallah 🙏🥰
Durununannesi46 Aleynaaa61 Mart anneleri yükleniyor 🙈🥰 ben de çok meraktayım ilk doğumum olacak normal bekliyoruz günü belirsiz 🙈
Durununannesi46 Melekk32 kızzz dur tövbe deee daha doğurmadım 😂 bebiş doğdu butonu geldi sadece anne bebek bilgilerinin en altına eklemişler bugün 🙈
Durununannesi46 Kilaflarinmucizesi amin canımmm hepimiz sağsalim kavuşalım kuzucuklarımıza inşallah 🙏🌸
lllllg Durununannesi46 iyi geceler öyle bir buton mu vaar….nerde?33+3 um ben şuan ne zaman geliyo o acabaaa
Durununannesi46 defneveannesiii ana ekranda bebek resminin altında anne bebek bilgilerinin en altına eklemişler
Ozlem2206 Durununannesi46 yaa ben 34+4 oldum bende buton falan yok daha iphone kullanıyorum ondan mı acaba genelde hep android kullananlarda görüyorum geldi diye
DuyguLina_ Ozlem2206 uygulamaya girdiğiniz zaman bebeğin haftasının göründüğü kısımda altta bebeğin ve sizin gelişiminizle alakalı yazı yazıyor ya. Bebeğin olduğu kısımda en sona inin orada
Durununannesi46 Ozlem2206 ben de iPhone kullanıyorum geldi bana bugün 34+0 olunca. Ana ekranda bebek resminin en altına bak canım 😍
Durununannesi46 gulsumm1 kuzum ana ekranda anne bebek bilgileri oluyor ya günlük değişen. Onların en altına bak oraya eklemişler bende