Merve-Durum-birkan Duygusu61 bendede hormonal tikaniklik var ve şimdiye kadar yapmadığım için pişman oldum bir bardak suyun içine 1 tatlı kaşığı karbonat 1 tatlı kaşığı tuzu iyice karıştır şırınga yardımıyla kafanı yana yatırarak burun delikleri den tazyikli bi şekilde sık diğer delikten çıkıyor biraz yakıyor ama sinüz lere kadar açıyor beni çok rahatlatiyor
Zulal_00 Duygusu61 bende bu sabah pozitif olduğumu öğrendim üstelik 23 haftalık hamileyim, yıkıldım resmen 😥
Zulal_00 Duygusu61 Aynen canım çok şükür ki bebeğimin hareketlerini hissediyorum, bolca meyve aldırdım,meyve suyu, süt vs içmeyi düşünüyorum. Doktorum c vitamini de yazdı onun dışında kendi vitaminlerim de var zaten inşallah sağ salim atlatırız 🌸
minikmucizem7_ Duygusu61 3 Şubat covid geçirdim bende baya zorlandım 31+ 4 hamileyim . ateş falan 39 40 buldu serum taktılar nefes darlığı oldu hava verdiler . Onun dışında yazılan hiçbir ilacı kullanmadım .canım benimde burnum tıkandı şuan hala tıkalı tuzlu su çekiyorum mikrobu kırıp akıtıyor . Birde kaynar suyun buharı da iyi geliyor iyi kötü açıldı benim yani . Bol bol C vitamini al ,su iç mutlaka çorba iç .. sıvı beslen yiyemiyorsan bile zorla kendini . Ben ağlıyordum çocuklar gibi yani 🥲😔Ve kan sulandırıcı ben almadım onun yerine . Bir bardak ılık suyun içine 1 yemek kaşığı ya limon sık ya limon suyu kullan . Günde 1 yada 2 defa yapman yeterli olur kanın pıhtı atmıyor bu sayede . Benim tavsiyem iyi olacağım diye her yazılan ilacı almayınız iki canlıyız evde bir şekilde hallediliyor . Kolay değil ben çok zor atlattım Allahım senin de yardımcın olsun Şafi adıyla tez zamanda şifa versin Rabbim🙏🏻🤲🏻
mmihri Bisusbi kovalamanızı bekler demedim ki bulaşma yolu hava ve gideceği yolda boğazdan geçiyor. Her seferinde bunu önlemek için antiseptik şeyler kullanabilir. O zaman boğaz spreylerininde bi mantığı yok sizin gözünüzde. Ben gerçekten eşim bu konuda fazlaca tecrübelendiği için onun uyguladığı ve ben kendi üzerimde işe yaradığınıda düşündüğüm şeyleri paylaştım. Farklı bi bilginiz varsa paylaşabilirsiniz ama haddinizi aşmayın.
DuyguLina_ Aylinsertsu ben o iğneyi koldan vuruyorum kendime ama aşırı aşırı yakıyor ilacı çok ağır penisilin gibi aynı. Sizde de öyle mi siz nerden vuruyorsunuz
Dilekxx DuyguLina_ Of bende Allahım nasıl bi ızdırap öyle yakıyor acıtıyorki cinnet geçiriyorum 1 saat çekiyorum ama mecburen bende bigün sağ bigün sol kolum
YeniAnneee06 Dilekxx siz bilirsiniz ama aşı olanlar hafif atlatıyor diye biliyorum cevremden yani grip gibi ama hiç belli olmaz elbette vucut direnciylede alakaliydi mesela bn kovid oldum geçen kış aşı bile cikmamsdi daha ama hafif gecrdm gecn bir tanıdım oldu hamile oda 3 dozu var grip gibi geçirdi ama sanki çoğu anne adayı da grip gibi geçiriyr
Aslhn-06 YeniAnneee06 Aynen öyle 2 aşılıyım ve şu an Covidliyim grip gibi geçiriyorum çok şükür 🙏 tüm hastalara şifa dilerim 🙏