Limons yerimseniben34 ya ben de ayni sekildeyim bi kac gundur canim cay istiyor sekersiz icemiyorum da moralimi bozuyor bu durum. Saglik icin yapacak bi sey yok ins kazasiz belasiz atlatalim da.
yerimseniben34 Limons inşaallah hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza .ben çayı hayatımda n çıkardım sıcak su içiyorum kahvaltıda :)
aysnrsvs yerimseniben34 çok yüksek değil aslında ben insülin kullandigimda daha yüksekti hatırlamıyorum değerleri ama düşmemişti diyetle insülin kullanmıştım
yerimseniben34 MelesSs benim bebiş geç gösterdi kendini yara maz 29 haftada öğrendim erkekmiş utangaç mıncır :)
MelesSs Limons Yeni başldik bi hafta evde ölcum yapicaz sonra sonclra bakacklr henuz diyet baslamadim
Aguo Benim de 140-150 arası çıkıyordu hep tokluğum. Çok sağlıklı beslenmeme rağmen düşmüyordu bir türlü insüline başladım şimdi 120 lerde tokluk. Bebeğim sağlıklı olsun da ben her şeye razıyım 😔
yerimseniben34 Aguo bu gün daha düşük çıkmaya başladı en fazla 132 oldu babada başlarmı acaba insulin
Poyrazin_annesi Benımde sekerım vardı 2 hafta dıyet yaptm sonra evde ölctüm normale döndü. Ama artk dıyetı bıraktm dayanamıyrm cıkolata fln cok yıorm
yerimseniben34 Poyrazin_annesi çikolata yiyince yukselmiyormu BN diyetimde olmasına rağmen öğlen sütle 2hurma yediğim için şekerim150 te çıktı hemen diyet listemden çıkardım hurma yı bana iyi gelmiyor
Limons Poyrazin_annesi valla benim de öyleydi bi hafta yapip birakmistim bi aydir yedim tabi arada olcum de yapmadım. Daha cok yukselmis yine de dikkat edip atada olcun bence En azindan tarcin suyu icin tatli seyleri sütle tuketin vs
Aguo yerimseniben34 valla benim doktor verdi insülin ama benden daha yüksek olan hamile arkadaşıma vermemişti dikkat et demişti doktor biraz doktorun insafına bağlı sanırım. Benim suyum da fazla olduğundan sanırım hiç riske atmadan direk verdi 😔 alıştım gerçi 3-4 hafta oluyor başlayalı.
yerimseniben34 Poyrazin_annesi bebeğimiz için yinede dikt edin şeker tehlikeli olabiliyormuş Rabbim korusun evlatlarımızı bize bağışlasın inşaallah çok emek veriyoruz gerçekten
AyseMehmett yerimseniben34 doktor diyet yapmanızı yediklerinize dikkat etmenizi önericek yüksek ihtimalle insülin başlamaz bebişkonuzda bi sıkıntı olcağını sanmıyorum ama siz peşini bırakmayın tabiki